.

Тийнейджърски седмичен хороскоп

Какво очаква всяка зодия тази седмица?

Тийнейджърски седмичен хороскоп
Снимка: Istockphoto

Ще имате възможност да потвърдите убежденията си с конкретни действия. Вярвайте в себе си и отстоявайте любовта си или онези чувства, които ви вълнуват най-много.

 

Ориентирайте усилията и вниманието си към дейности, които имат предимно интелектуален характер и разширяват кръгозора ви. Заключенията, направени в този период ще са обективни и логични.

 

Амбициите ви за реализация ще се повишат, а така също и желанието ви да разполагате с повече финансови средства. И в двата случая е желателно да спазвате правилата, за да предотвратите сериозни неприятности.

 

Легенда на символите и знаците:




 

Овен


Акцент – използвайте възможностите за индивидуален напредък и преценявайте обещанията, които давате, защото ще ви потърсят сметка за изпълнението им.

 

 

Телец


Акцент – ще имате много повече задачи от обикновено. Споделяйте тревогите си, ще получите съдействие.

 

 

Близнаци


Акцент – не е желателно да сте прекалено доверчиви. Личните отношения може да претърпят промяна, при това не точно в насоката, която би ви харесала.

 

 

Рак


Акцент – лесно ще се справите с дейности, изискващи сръчност и имащи практичесто приложение. Не инициирайте конфликти, ще си навредите.

 

 

Лъв


Акцент – действайте активно, но в рамките на възможностите си. Въздържайте се от нови контакти и от екстремни занимания, съществуват предпоставки за травма.

 

 

Дева


Акцент – спорните въпроси ще се решат по естествен начин. Въздържайте се от излишни разходи, особено за развлечения и подаръци.

 

 

Везни


Акцент – адаптирайте се към обстоятелствата. Контролирайте емоциите си, за да не сте уязвими спрямо различни атаки или опити да засегнат самочувствието ви.

 

 

Скорпион


Акцент – личните отношения ще са много спокойни. Проявете инициатива, ако трябва да уредите някакъв спор, недоразумение. Не задавайте неудобни въпроси.

 

 

Стрелец


Акцент – ориентирайте вниманието си изцяло към ежедневните задължения. Не се разсейвайте. Използвайте творческия си потенциал максимално.

 

 

Козирог


Акцент – съчетайте учебните с домашните задължения. Подхождайте към проблемите разумно, особено ако са свързани с хора, които не са ви роднини.

 

 

Водолей


Акцент – ще разполагате с повече финанси от обикновено, но не е желателно да правите излишни покупки или да давате пари на заем. Не обсъждайте тайните си.

 

 

Риби


Акцент – следвайте интуицията си при уреждане на лични въпроси. Ще общувате с нови хора, бъдете предпазливи и умерено недоверчиви.

 

 

Хороскопът е изготвен от П. Георгиева.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...