регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Грешките, които правят младежите, когато отидат на интервю за работа

Грешките, които правят младежите, когато отидат на интервю за работа
Снимка: Dreamstime

За младите хора е много трудно да се подготвят за интервю за работа. Те нямат опит, не знаят как да насочат вниманието към своите качества и какво да говорят на бъдещия си работодател. Но знаете ли, че освен тези неща, гримът също е доста важен при избора на служител?

 

Не, не си мислете, че гримираните и направени момичета по-лесно получават работа, само заради красотата си. Тук става дума за грешки в гримирането и външния вид, пише в. „Дейли мейл“.

 

В днешно време се намира изключително трудно работа. Поради тази причина кандидатите правят всичко възможно, за да подготвят хубаво CV и мотивационно писмо. Тези неща са наистина важни, но понякога глупавите грешки във външния вид са в състояние да провалят интервюто.

 

 

Момичета, не си мислете, че работодателите не забелязват маникюра ви. Напротив! Ще им направите изключително лошо впечатление, ако отидете на интервю с олющен лак и неподдържани ръце. Не пренебрегвайте и прическата си, защото хората срещу вас ще решат, че ви мързи да се поддържате. А щом ви мързи за нещо такова, как ще имате стимул и желание за работа?

 

Девойките, които са прекалили със солариума, ще създадат впечатление у бъдещите си работодатели, че обичат да пътуват. Това е хубаво нещо, стига да го правите само по време на отпуските. Не отивайте на интервю за работа с вечерен грим – все пак не отивате на дискотека, а и ще ги подразните със своята самоувереност. Едно е да се цениш и да знаеш колко струваш, съвсем друго е да се надуваш. Това не означава да отивате и без грим. Просто намерете златната среда.

 

Внимавайте с количеството фон дьо тен, което си поставяте. Ако сте прекалили, работодателят ще реши, че не обръщате внимание на детайлите. Сложете си червило, което не е в искрящ цвят, като внимавате да не изцапате зъбите си.

 

Гримът и парфюмът са също толкова важни, колкото и чистите и добре изгладени дрехи. Затова отделете нужното време, за да се подготвите добре за интервюто, на което ще отидете.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
bishkotka
преди 5 години
0
1
!
Отговори
teq neshta sa wajni ws den ..
Страница 1 от 1