.

Абитуриентски балове 2013 - остават броени дни! :)

Абитуриентски балове 2013 - остават броени дни! :)
Снимка: Dreamstime

Остават броени дни до абитуриентските балове. Това определено е един много важен етап от живота на всеки човек. Той се сбогува с ученическите години и навлиза в по-сериозна фаза от своето развитие. Студентският живот е сладък, спор няма, но ученическият също си има своите очарователни плюсове. А и човек може да бъде студент няколко пъти и когато си поиска, но ученик – само веднъж.

 

Сигурно повечето от вас вече са напълно готови, но все пак човек винаги има какво да доизкусури преди заветния момент. Роклята/костюмът е налице, имате обувки, чанта, вратовръзка и т.н. Прическата и гримът винаги остават за накрая, въпреки че голяма част от девойките си правят пробни, за да няма неприятни изненади, непосредствено преди бала.

 

 

Тази година абитуриентките трябва да заложат на въздушни прически с обеми и форми с интегрирани флорални аксесоари, брокат и сияйни камъни. Все още актуални са ретро вълните и едрите букли. Все пак, за да бъдете максимално красиви на бала, всичко трябва да си отива. Затова, занесете снимка на роклята си на коафьора, който ще направи прическата ви, за да може да прецени какво ще ви седи най-добре.

 

Повечето момичета ще се доверят на професионален гримьор, но има девойки, които смятат, че това е излишно. Ако вие сте от тях, прочетете няколко правила, които ще ви помогнат да се гримирате максимално добре и да нямате излишни разправии с грима по време на бала:

 

Задължително е в чантичката си да имате огледалце, гланц и пудра. В тоалетните има огледала, но понякога там е толкова пълно, ще е по-добре да проверите грима си на друго място /но в никакъв случай не пред останалите/. Слагайте си по малко гланц на всеки 60-80 минути.

 

Преди да се гримирате вижте какво ще е времето в деня на бала ви. Ако има дори минимална възможност да завали – използвате водоустойчив грим.

 

Задължително трябва да съобразите цвета на ружа с този на устните и на очите. Не си правете експерименти, защото може да не постигнете ефекта, който сте си намислили. За да удължите оптически лицето, трябва да поставите ружа вертикално, а за да му предадете широчина – хоризонтално. За да оформите максимално скулата, използвайте скосена четка за руж.

 

При положение, че няма да си слагате сенки, трябва да подчертаете устните си. Очертайте ги с молив, който е в същия цвят като гланца и червилото. По този начин няма да бие на очи и ще предотвратите излизането на червилото и гланца от рамката.

 

Ако сте решили да си слагате изкуствени мигли, имайте предвид, че ще ги махнете чак, когато се приберете у дома. Ако го направите по-рано, със сигурност ще развалите грима си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
scrooper
преди 10 години
0
12
!
Отговори
"Тази година абитуриентките трябва да заложат на въздушни прически с обеми и форми с интегрирани флорални аксесоари, брокат и сияйни камъни."Кой *** наложи тази мода? Фризьорката ми е изкукала, иска да ми прави такава прическа и май в крайна сметка просто ще си изправя косата за бала.
Страница 1 от 1