.

Няколко съвета как да изглеждаш добре на бала си? [част първа]

Няколко съвета как да изглеждаш добре на бала си? [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Скоро наближава месецът на баловете, специалният ден на всеки човек. Балът остава невероятен спомен за цял живот и всеки човек с радост помни миговете, когато се е подготвял с дрехи, аксесоари и вълнението, което носи цялата предпразнична треска. Всяко момиче иска да е уникално на бала си, да бъде с най-хубавата рокля, да има най-интересната визия и да изглежда зашеметяващо.

 

В последните години, проблемът е, че ставаме свидетели на много момичета, които в желанието си да изглеждат интересни и атрактивни, стават за смях. Сега ще ти дадем няколко съвета, които да ти помогнат в избора на дрехи и аксесоари, за да изглеждаш наистина стилно, а не да влезеш в класациите за най-зле облечени абитуриенти.

 

Рокля. Може би най-важното за една абитуриентка е роклята. Трябва да съобразиш с какви финанси разполагаш, преди да харесваш рокля. Когато знаеш какъв бюджет можеш да отделиш, тогава се старай да разглеждаш само рокли, които влизат в рамката на финансите ти. Когато избираш цвят, вероятно е според любимите ти багри. Това може да ти изиграе лоша шега, защото не винаги любимият ти цвят може да ти седи добре. Особено когато става въпрос за рокля.

 

Внимавай със странните комбинации. Да си екстравагантна е чудесно, но когато знаеш как да го правиш. Някои цветови комбинации като жълто и лилаво, например, не са подходящи. Заложи на нещо стилно. Прекалено много камъни, пайети и лъскави елементи също не са за предпочитане. Едно е да се опитваш да подчертаеш нещо, но друго е да приличаш на арабска танцьорка.

 

 

Шивачи. Някои момичета прибягват до услугите на шивачи, защото не могат да намерят подходящата за тях рокля или искат да са сигурни, че ще имат мечтаната от тях дреха. Това също може да се окаже нож с две остриета. Не винаги роклята, която си представяш, ще получиш в действителност. Освен това в представите ти, може би, изглеждаш перфектно с нея, но всъщност може да не ти отива.

 

Къса или дълга рокля? Това е дилемата на много момичета. Някои твърдят, че щом е бал, роклята трябва да е дълга, а други залагат на удобната къса рокля. Всичко зависи от вкуса ти и от фигурата ти. Ако си нисичка заложи на къса рокля, защото ще ти отива повече. Ако си много висока също не си купувай дълга рокля, защото ще те издължи още повече. Ако имаш по-пълни бедра, избери дълга рокля с кринолин. Ако не харесваш корема си, заложи на корсет, който ще прикрие ненужните тлъстинки.

 

Последна мода. Всяка година на пазара става хит различна мода. Проблемът е, че не на всяко момиче отиват новите идеи на дизайнерите. Най-добре е да заложиш на нещо, което ти седи добре, без значение дали е хит сред останалите абитуриенти или не.

 

Не забравяй, че преди всичко роклята трябва да бъде удобна. Не бива да те пристяга твърде много или да ти пада. Трябва да се чувстваш удобно в нея и да можеш спокойно да се движиш и да танцуваш.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...