.

Честит първи учебен ден!

Честит първи учебен ден!
Снимка: thinkstockphotos.com

Тази сутрин удари първият звънец за учебната 2014/2015 година. В дворовете на българските училища се събраха малки и големи ученици, родители и учители. 15 септември може да не е сред официалните празници на България, но въпреки това той носи много добро настроение, особено у малките ученици, които нямат търпение да се върнат отново в класната стая.

 

По-големите уж не обичат да ходят на училище, но истината е, че именно там се създават едни от най-хубавите и незабравими спомени. Това обаче ще го разберете години, след като завършите. Тогава ще се сещате за първия учебен ден и у вас ще се събуждат спомени за безгрижното детство, незабравимите тийнейджърски готини и смелите мечти, които сте имали.

 

Екипът на Teenproblem.net пожелава на всички ученици успешна и ползотворна учебна година. На някои от вас предстоят матури, на други приемни изпити, на трети олимпиади и състезания, без значение какво ви очаква, пожелаваме ви да изкарате високи оценки и да сте доволни от представянето си. Вярвайте в себе си и не спирайте да се учите и развивате. Не забравяйте, че вие сте бъдещето както на България, така и на целия свят.

 

Нека новата учебна година бъде наситена с много нови емоции, преживявания и възможности, както и с нови приятелства, които да ви останат за цял живот.

 

На добър час и успешна нова учебна година!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...