.

Типовете хора, които присъстват във всеки клас

Типовете хора, които присъстват във всеки клас
Снимка: freedigitalphotos.net

Отношенията в класа са много важни, защото сме всеки ден с нашите съученици и наистина трябва да можем да работим в един екип с тях. Но всеки човек е различен, има различни навици, качества, недостатъци и особености. Сега ще ви разкажем за типовете хора, които присъстват във всеки клас.

 

„Кифлата“. Това е момичето, което винаги се грижи за външния си вид и той е най-важното нещо за нея. Тя не учи уроците си, не се интересува особено от училище. За нея е по-важно да има красив маникюр, хубава прическа и да изглежда прекрасно. Тя ходи на училище, за да показва новите си дрехи и да вижда, че е харесвана. За нея е много важно мнението на околните. Кифлата има високо самочувствие и много момчета са луди по нея. Задължително във всеки клас има по поне едно такова момиче.

 

Нърд. Да, всеки клас има и по един такъв човек. Той винаги учи по всички предмети, има планове за висше образование, кариера и ясна визия за поне 15 години напред от живота си. Той не пие, не пуши, не ходи по купони и се забавлява основно с наука. Понякога този човек наистина се чувства неразбран и отхвърлен от приятелите си.

 

Подмазвачът. Това е един от най-неприятните хора в целия клас. Той изкарва оценките си изцяло с подмазване. Всички учители го обичат, защото той винаги им прави мили очички. Възползва се от добротата на някои съученици и прави всичко с изгода. Този човек винаги бива отрицаван, защото на целия клас му писва.

 

Двойкаджията. Този човек сякаш не е чел дори един урок. Той винаги има слаби оценки, дори на лесните контролни. Едвам успява да завърши срока и всички учители го мразят, защото никога не е подготвен. Но тези хора често пъти са печени и са добри приятели, затова класът винаги им помага.

 

Побойникът. Това е човекът, който е готов да се сбие с всеки. Той е много агресивен и е известен в цялото училище. Популярен е с това, че винаги си търси да се заяде с някого и да се покаже като силен. Много момичета са луди именно по побойникът.

 

Красавицата. Всеки клас има едно такова момиче, което е известно в цялото училище и всички я харесват. Тя е мечтата на всяко момче, изключително красива и обаятелна, има куп обожатели около нея. Но често пъти тя е нещастна, защото не може да срещне истинската любов.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...