.

Нещата, които трябва да направиш, преди да навършиш 25

Нещата, които трябва да направиш, преди да навършиш 25
Снимка: freedigitalphotos.net

Животът е интересен и динамичен, всеки ден ни среща с различни предизвикателства и препятствия, изпитваме разнообразни емоции като тъга, щастие, болка, любов и омраза. Всеки тийнейджър си мечтае за живот изпълнен с приключения и с много усмивки. Сега ще ти разкажем повече за нещата, които трябва да направиш преди да навършиш 25 години.

 

Да преживееш любовно разочарование. Всеки човек е бил разочарован от любовта поне един път. Колкото и да не ти се вярва, това може да ти донесе много позитиви – например уроци от живота. Сигурно ти се вижда ужасно да те зарежат или да разбереш, че гаджето ти не те обича вече. Но това е нещо, което се случва и е нормално. Ако го преживееш един път като тийнейджър, след това ще ти бъде много по-лесно.

 

Да се разочароваш от приятел. Най-често не преценяваме добре хората, с които общуваме и след това се разочароваме от тях, защото ги опознаваме. Това е нещо нормално, а с времето ще се научиш да преценяваш хората и да ги опознаваш добре, преди да ги допуснеш до себе си.

 

Да отидеш на лудо пътешествие с приятели. Решавате да отидете на концерт в друг град, но нямате почти никакви пари? Няма значение, това е един чудесен начин да оставиш ярък спомен в живота си. Твой приятел иска да направи някоя лудория и заминава за някъде, защото иска да се срещне с готино момче/момиче? Време е да го подкрепиш и да го придружиш. Направи нещо такова, макар да знаеш, че може да не се стече по план. Ще ти остане невероятен спомен.

 

Секс за една нощ. Някои хора обичат да практикуват такъв секс, други казват, че не им харесва, защото няма чувства. Всеки има различни предпочитания, но едно е сигурно, трябва да пробваш. Най-добре е да нямаш гадже по това време, за да не го разочароваш.

 

Да се научиш да се изявяваш пред публика. Повечето хора са стеснителни и се притесняват да говорят пред много хора. Още от училище започваме да се учим как да се изявяваме и свикваме да говорим поне пред класа си. Но все някога ще ти се наложи да говориш/пееш/танцуваш пред много хора. Затова е време да се освободиш от този свой страх и да видиш, че няма да се провалиш.

 

Да заживееш извън дома си. Сигурно много пъти си мечтал/а да напуснеш родния дом и да заживееш сам/а или с приятел. Това не е толкова лесно, колкото ти изглежда и има своите плюсове и минуси. Но определено трябва да го  направиш още преди 25.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...