.

Как да се почувстваш на място в кожата си [за момичета]

Как да се почувстваш на място в кожата си [за момичета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Самочувствието е пряко свързано с душевния ни комфорт и тялото ни. Ако не харесваш тялото си, няма как да имаш самочувствие и да се харесваш. А за те харесат и околните, трябва да се харесваш сама. Това изобщо не е толкова трудна задача, стига да не мислиш прекалено за недостатъците си. Как да се почувстваш добре в кожата си и да добиеш повече увереност?

 

Запомни, че всеки човек е уникален. Това, че една дреха не ти е станала или не ти отива, не те прави грозна. В последните години стереотипите за красота са все по-разчупени и не е нужно да си синеока, слаба и русокоса, за да бъдеш определена като красива. Всяка жена е красива и трябва да се научи да обича себе си. Красотата е вътре в теб!

 

Млада си. Замисли се, че сега си млада, а след години няма да бъдеш и това е необратимо. Сега трябва да се наслаждаваш на силата и на всичко, което можеш да правиш. След години кожата ти ще повехне, красотата ти ще изчезне, но ще имаш куп спомени от своята младост, когато си живяла лудо и си обичала живота. Не пропилявай най-хубавите си години в колебания и в тъга.

 

Обличай се, както ти харесва. Остави модата настрана. Модата се мени, но стилът – не. Важното е да се обличаш така, както на теб ти харесва и да правиш с тялото си това, което искаш. Ако смяташ, че трябва да си направиш пиърсинг или татус, само защото е модерно, няма смисъл в това. Облечи красивите си дрехи и се старай за външния си вид. Гримирай се, прави си прически и се чувствай удобно в тоалета си.

 

Яж здравословно. Тялото е красиво отвън, когато е здраво. От време на време можеш да си позволяваш джънк, но нека това да бъде рядко. Хапвай повече здравословна храна, като не преяждаш. Така ще се чувстваш свежа и във форма.

 

Смей се. Усмивката лекува, със сигурност си чувала това. Време е да го докажеш. Престани да се цупиш, а намери причина да излезеш от вкъщи и да се чувстваш красива и секси. Усмихвай се, това е твоето оръжие за омайване на хората.

 

Спортувай. Не пренебрегвай спорта, защото той ще ти даде сила и издръжливост. Ще изваеш красиво тяло, което ще ти даде още по-голямо самочувствие. Ако смяташ, че имаш килограми за сваляне или стягане на определена зона – отивай във фитнеса и действай.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Annabel Lee
преди 8 години
0
1
!
Отговори
Моят съвет : Зарежете фитнеса! :)Отидете да бягате в парка или в двора на училището до вас. Този тип тренировка е най-полезен за вашето тяло. Половинчасови спринтчета ще ви държат във форма до самият край.Ако пък наистина не ви се тича - отделете време за една сериозна разходка в планината . Хем ще сте на чист въздух, хем ще се забавлявате и постегнете физически :)
Страница 1 от 1