.

Как да се спреш на готино заведение, където да празнуваш рождения си ден

Как да се спреш на готино заведение, където да празнуваш рождения си ден
Снимка: Dreamstime

Скоро имаш рожден ден и искаш да направиш незабравим купон с приятелите си. Единственият проблем е, че все още не знаеш къде да празнуваш – не искаш вкъщи, защото след последният купон имаше големи скандали с родителите си и даде голяма част от спестяванията си за основен ремонт. Нямаш и вила обаче, където да събереш тайфата. Като опция остава някое заведение, но нямаш идея кое да бъде то.

 

 

Ти най-добре познаваш приятелите си, така че е добре да се спреш на заведение, което отговаря на вашия вкус и което прилича на местата, които обичате да посещавате. Ако сте от хората, които обичат да хапват и пийват, добре е да отидете на някоя кръчма с жива музика. Ако обаче предпочитате танците и щурия купон, избери някакво приятно барче и дискотека за след това. А може и да отидете на караоке, ако обичате да пеете и да се забавлявате. Така хем ще е нещо по-различно, хем всички ще са доволни и ще им е интересно.

 

Добре е човек да си изкара добре на рождения ден, но това не означава, че трябва да похарчи сума ти пари и после да гладува или да няма достатъчно, за да отиде на море. Все пак нали най-важното е да бъдеш с приятелите си и да си създадете незабравими спомени? Не е важно колко количество алкохол има и каква храна си взел, важното е да сте заедно и да се забавлявате. Няма нужда да ходите в някоя скъпарско заведение, по-добре избери нещо, което ти е по джоба.

 

Хубаво е предварително да разучиш няколко заведения – колко струва алкохолът, храната, може ли да се наеме само помещението и да се внася храна отвън, до колко часа може да седите и т.н. След като сравниш няколко заведения, ще имаш възможност да се спреш на най-изгодното

 

Това къде се намира мястото, където ще празнуваш, също е от значение. Трябва да е на удобна локация, за да може да се стигне и намери лесно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...