.

Как да бъдеш класната мацка на партито [част първа]

Как да бъдеш класната мацка на партито [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Писнало ти е да гледаш грозни картини, като пияни момичета, жени, които си лягат с първия срещнат и какви ли не други грозни гледки, които наблюдаваш в нощните заведения. Ти искаш да бъдеш класна мацка и да се държиш на положение. Това е супер, но как да го постигнеш?

 

Не се напивай. Трябва да прецениш сама колко и дали носиш на алкохол. Хапни нещо задължително преди да излезеш. Ако не си от момичетата, които могат да изпият повече от чаша вино за вечерта, не се насилвай. Няма да спечелиш нищо, ако се опиташ да се докажеш като голям пияч. Затова подбери правилно алкохола, който пиеш и не прекалявай с количеството. Пияна жена е много грозна гледка, не я допускай.

 

 

Спомни си за маниерите, които трябва да се спазват на масата. Вероятно майка ти ти е дала няколко урока по етикет и протокол още от малка. Спомни си тези правила и се опитай да ги спазваш. Ще отидеш на ресторант преди или след дискотека, покажи, че си възпитано момиче. Използвай салфетката по предназначение, не забравяй, че малката виличка е за десерта и че хлябът се чупи, а не се хапе.

 

Не забравяй, че има разлика между „секси“ и „пошло“ облекло. Една стилна жена винаги изглежда секси. Сложи си рокля, обувки на висок ток, кокетна чанта и си направи прическа. Не избирай прекалено къса рокля, с която няма да ти е удобно да седиш. Токчетата е добре да са високи, но да можеш да ходиш на тях. Бижутата трябва да подчертават красотата ти, а не да те правят да изглеждаш като коледна елха.

 

Намери усамотено място за свалки. На партито има страхотен сладур, с който искаш да се забиеш. Няма нищо лошо, просто не го прави пред всички. Отидете на по-уединено място, където да си говорите или да се целувате. Ако сте в заведение, вземете си глътна въздух навън, където ще можете да се чувате по-добре и да се отпуснете.

 

Не се сваляй с всеки в бара. Решила си, че тази вечер няма да се прибереш сама вкъщи. Но се оказва, че попадаш все на момчета, които са обвързани или не те забелязват. Не е добра идея да се свалиш с всеки в бара. Така ще създадеш впечатление за евтино момиче, което не подбира с кого се забива.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...