.

Как да бъдеш класната мацка на партито [част втора]

Как да бъдеш класната мацка на партито [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Писнало ти е да гледаш грозни картини, като пияни момичета, жени, които си лягат с първия срещнат и какви ли не други грозни гледки, които наблюдаваш в нощните заведения. Ти искаш да бъдеш класна мацка и да се държиш на положение. Това е супер, но как да го постигнеш?

 

Внимавай с хумора. Когато пийнеш и си под влияние на приятни емоции, езикът ти става по-остър, поведението ти се променя. Сякаш от двете ти страни се появяват ангелче и дяволче, които те управляват. Така се поддаваш на алкохола и езикът ти се развързва. Внимавай, защото някои теми не са подходящи за майтапи – религия, раса/етнос или сексуална ориентация. Избягвай да се бъзикаш с това, за да не обидиш някого.

 

 

Не чупи нищо. Разбира се, момчетата са много по-експанзивни, понякога дори агресивни и се случва да счупят нещо – нарочно или без да искат. При дамите това е по-рядко, но все пак трябва да внимаваш. Старай се да не падаш, да не изпускаш чаши и не замеряй момичето от съседната маса с пепелник, само защото се усмихва на новата ти тръпка.

 

Избягвай да викаш. Ако в заведението е шумно, ще е трудно да си говориш с компанията, но все пак избягвай да викаш. Не е нужно всички да слушат само теб и да привличаш евтино внимание по този начин. Никой не би искал да е близък с момиче тип drama queen.

 

Не се сбивай с друга жена. Случвало ли ти се е да се сбиеш с някое друго момиче? Дори да ти се струва, че боят между жени е секси проява, лъжеш се. Повечето момчета биха сметнали, че си много невъзпитана и дори имаш неприемливо поведение. Не очаквай да получиш уважително отношение, ако се сбиеш с друго момиче по каквато и да е причина. Очаквай да се видиш и заснета на клипче, което със сигурност ще попадне в социалната мрежа.

 

Въздържай се да си вреш носа, където не ти е работа. Събрали сте се на парти, а не познаваш повечето хора. Разбира се, редно е да се запознаеш с всички, а няма нищо лошо и да опознаеш тези, които ти допадат. Говори си с тях, танцувайте, прекарвайте си добре. Но не любопитствай в никакъв случай. Не задавай въпроси, свързани с проблемите във връзката, заплатата или семейните проблеми на събеседника ти.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...