.

Техники, които ще ти помогнат да събудиш интуицията си

Техники, които ще ти помогнат да събудиш интуицията си
Снимка: Dreamstime

Животът ти може да бъде доста по-лесен, ако успееш да развиеш интуицията си, да я слушаш и да ѝ се доверяваш. Във всеки един от нас се крие сила, която ни дава възможност да усещаме някои неща, преди те да се случат или да разбираме други, само защото нещо ни човърка отвътре.

 

За да развиеш интуицията си, трябва да постоянно да работиш над това. Колкото повече се стараеш, толкова по-бързо ще постигнеш така желания успех. Има няколко начина, които ще ти помогнат да я развиеш. Кои са те?

 

1. Нужно ти е едно тесте карти. Разбъркай картите хубаво и се опитай да познаеш цветовете на първите 10 карти. Когато станеш достатъчно добър, може да започваш да познаваш боите, а по-натам дори самите карти.

 

 

2. Всеки път, когато ти звъни телефона, се опитай да познаеш кой те търси, преди да видиш името му, изписано на екрана.

 

3. Когато си на опашка в заведение за бързо хранене, се опитай да познаеш какви неща ще си поръчат хората пред теб.

 

4. Когато си в банка или друга институция, където има номерца за хората, се опитай да познаеш на кое гише ще те повикат.

 

Събуждането на интуицията може да отнема време, но ако наистина ѝ отделяш достатъчно внимание, в един момент ще опознаеш себе си достатъчно добре и ще може да ѝ се доверяваш напълно. Важното е да вярваш, че притежаваш тази сила и може да я използваш, за да бъде животът ти по-лесен и приятен. 

 

Наистина, за да развиеш шестото си чувство, трябва да вярваш, че притежаваш такова. Може да ти се струва малко фантастично, но поне този път повярвай в нещо по-висше, за да може да ти се случи.

 

Хубавото на интуицията е, че тя никога не лъже. Шестото чувство представлява мисъл или усещане, което се проявява за част от секундата, затова трябва да му обърнеш мнимание, а не да го игнорираш. Ако сетивата ти са отворени, ти ще имаш възможност да разчиташ знаците и посланията, които вътрешното ти Аз се опитва да ти каже.

 

Другото, което е важно, е чакрите ти да са чисти и освободени от всякакъв емоционален товар, за да може енергията ти да се разпределя правилно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ivbo99
преди 8 години
2
2
!
Отговори
По-тъпо нещо не съм чела. :)
Страница 1 от 1