.

Някои основни съставки на приятелството

Някои основни съставки на приятелството
Снимка: iStock

Вече те научихме как да разпознаеш дали една приятелка е истинска и кога дружбата ви се разпада. Сега ще те запознаем с някои от основните съставки на едно приятелство. Защото приятелите не са заедно само в тежките или щастливите моменти, за да станат толкова близки, те трябва да са прекарвали време заедно, да са се сближили от само себе си. Ето как.

 

Бъбрене и смях. Всеки, който е имал най-добра приятелка, знае какво е да прекарваш часове, говорейки с нея за това и онова, или пък какво е да си цял следобед в компанията ѝ, след като преди това сте написали заедно домашните си. Били сте цял ден заедно, но след като се разделите отново започвате да си говорите и винаги намирате какво/кого още да обсъдите. Тя е човек, на когото разказваш за мечтите си и споделяш тайните си. Със сигурност приятелството се гради върху хиляди думи, които сте си разменили и сте се опознали. Защото между истинските приятелки разговорите никога не спират. Истинската приятелка те разсмива всеки път, когато имаш нужда от това. Има силата да ти помага да пребориш трудностите и проблемите си и да те кара да се чувстваш по-добре. Знаеш, че с нея винаги ще е забавно, дори когато се подигравате закачливо една на друга, знаейки, че няма да се обидите.

 

 

Времето, което сте прекарали заедно.  За да опознаеш един човек, трябва да си прекарал време с него. А с нея времето никога не е достатъчно. Винаги има какво да се прави и никога с нея не ти е скучно. Всъщност ти не познаваш един човек, докато не разбереш и за радостите, и за неприятните неща в живота му. Също така имате общи интереси. Разбира се,после всяка се отдава на нейните си занимания и хобита, но нещата, които можете да вършите заедно, са наистина много. Общите интереси подсилват връзката между хората.

 

Помагате си.  И то не само, защото тя те е помолила, ами защото искаш и се интересуваш от нея. Когато тя има нужда от помощ, винаги си насреща, дори ако сте скарани. проблемите почти не изглеждат сериозни, когато има човек до теб (няма значение дали е приятелката ти, или гаджето ти). Освен това вие споделяте всичко една с друга и би трябвало да знаете как да си помогнете.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...