.

Какво да НЕ правиш, когато си в лошо настроение

Какво да НЕ правиш, когато си в лошо настроение
Снимка: iStock

Понякога човек просто се събужда без настроение или както казват хората „става с дупето нагоре”. Нормално е, случва се на всеки от време на време. В такива моменти има неща, които не бива да правиш. Кои са те?

 

Да се напиеш до припадък. Мислиш си, че така ще повишиш настроението си. Може и да ти се получи за някой друг час, но след като изтрезнееш ще се чувстваш по-зле от преди да се напиеш.

 

Да прекалиш с кафето. Колкото повече пиеш, толкова по-изнервено ще ти става.

 

 

Да се заяждаш с всеки срещнат. Глупаво е да си готов да изядеш някого с парцалите само защото те е поздравил и ти се е усмихнал, когато си без настроение. Той може би не знае, че си се събудил „с дупето нагоре”, така че не го наказвай с гнева си.

 

Да отидеш на шопинг и да похарчиш всичките си спестявания. Докато си купуваш ненужни дрешки сигурно ще ти е готино, но след това ще се чувстваш ужасно, особено когато осъзнаеш, че няма да имаш пари дъъъълго време, а повечето дрехи изобщо не ти харесват и най-вероятно няма да ги носиш.

 

Да прекараш часове наред, четейки хороскопи, нумерология, съновници и прочие. Шансът настроението ти да се скапе още повече не е никак малък.

 

Да отидеш на училище като на погребение и да смяташ, че съучениците ти са длъжни да успеят да те разсмеят и да повишат настроението ти. По-близките ти приятели най-вероятно ще опитат, но останалите не са длъжни да се съобразяват с твоето настроение.

 

Да се заяждаш с гаджето. Най-лесно е да изкараш яда си на най-близкия си човек, но е и най-неправилно. Затова се постарай да не го правиш. Ако не си сигурен, че ще се справиш, по-добре отложи срещата си за друг ден, когато ще си в настроение.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Malak Tom
преди 7 години
0
1
!
Отговори
Просто се отпускаш, преди да се паркираш на дивана си правиш един чай и нещо подобно за четиво
Страница 1 от 1