.

7 вредни съвета, които твоите приятелки често ти дават

7 вредни съвета, които твоите приятелки често ти дават
Снимка: iStock

Със сигурност някои от долунаписаните реплики си чувала от твоите приятелки. И въпреки че приятелките ти те обичат и искат да ти помогнат, понякога те ти дават съвети, които могат да провалят живота ти. Виж кои са вредните съвети, които твоите приятелки често ти дават:

 

Трябва да бъдеш по-женствена – да, наистина е хубаво да бъдеш женствена, но това не означава, че трябва да избягаш от себе си. Така че не се прави на такава, каквато не си. Ако някое момче не те харесва, защото си по мъжкарана, не се притеснявай, ще се появи някой, който ще те обича такава, каквато си.

 

 

Не му се обаждай първа – приятелките ти те съветват да не го правиш, защото той ще си помисли, че си хлътнала по него и ще загуби интерес. А според тях това не трябва да се случва. Ако обаче следваш тези съвети, е напълно възможно да се разминеш с любовта на живота си. Или пък да седиш нервно и да чакай той да ти се обади след няколко дни. Няма нищо лошо да изчакаш малко време след запознанството му и да го потърсиш.

 

Ти заслужаваш много повече! – приятелките ти го казват, когато си наранена от някое момче, защото се надяват, че по този начин ще повишат както настроението ти, така и самочувствието ти. Но, когато го чуеш, след като гаджето те е зарязало, ти се чувстваш като глупачка.

 

Просто имаш нужда от наистина добър секс – щом имаш проблеми, значи не правиш достатъчно секс с гаджето си. Според приятелките ти сексът е решение на всичките ти проблеми – стрес в училище, проблеми с родителите ти, депресия и т.н. По време и след секса със сигурност ще се чувстваш добре, но проблемите ти няма да се решат от само себе си.

 

Стига си драматизирала – колко пъти ти се е случвало да се оплакваш на приятелките си и накрая те да ти кажат: „Не драматизирай нещата. Нищо страшно не се е случило”. За твоите приятелки това може да не е проблем, но ти наистина го изживяваш и имаш нужда от тяхната подкрепа и съвети.

 

Зарежи го – чувала си този съвет десетки пъти от твоите приятелки за поне няколко твои гаджета, нали? А в същото време гледаш как те не зарязват момчета, които им изневеряват, които по цял ден лежат и играят компютърни игри, които нямат амбиции, които не се развиват и т.н. Лесно е да го кажеш на някой друг, но не е никак лесно да го направиш. Така че колкото и да те съветват да зарежеш гаджето си, ако ти нямаш желание да го направиш, не го прави, защото само ще съжаляваш. Ще дойде моментът, когато той ще се промени или ти сама ще поискаш да се разделите.

 

Познавам едно момче, което ще ти допадне – тя може да си мисли, че си подхождате, но шансът да е права не е особено голям. Така че ни те съветваме да не ходиш по уредени срещи или ако го правиш, да не се надяваш да срещнеш голямата си любов. Не, че е невъзможно, де, но по-добре да не ходиш с големи очаквания.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ivanznikolov
преди 7 години
3
1
!
Отговори
Изводът е да не слушате приятелките си :)
Страница 1 от 1