.

Кога е време да сложиш край на едно приятелство?

Кога е време да сложиш край на едно приятелство?
Снимка: iStock

От известно време си приятелка с едно момиче, но усещаш, че вашето приятелство някак си не е достатъчно пълноценно. Ти определено държиш на нея, но тя сякаш не се вълнува толкова от теб. Разбери кога е време да прекратиш едно приятелство:

 

1. Намира време да се видите само когато другите й планове са пропаднали.

 

2. Когато ти си имаш гадже и се виждате по-рядко, тя не спира да ти го натяква. Когато обаче тя си хване гадже и изобщо не се виждате, се прави на ударена. На това му се вика двоен стандарт!

 

3. Публикува твои снимки във Facebook, на които знае, че ти не се харесваш. Но не й пука за твоето мнение.

 

4. Когато си определяте среща да се видите, тя гледа на нея да й е удобно и не се интересува ти как ще стигнеш до мястото.

 

5. Когато сте заедно, тя прекарва голяма част от времето в разговори по телефона или във Facebook.

 

6. Съобщенията й почни винаги започват с ”Извинявай”. Толкова пъти ти се е извинявала, че ти вече си почти сигурна, че го прави по навик и не й пука за теб.

 

7. Дори когато имаш нужда от помощ, тя говори единствено за себе си. Каквото и да кажеш, тя така извърта разговора, че да започне да говори за своите проблеми.

 

8. Въпреки че на пръв поглед изглежда, че тя те обича, ти усещаш, че приятелството ви не е това, което би трябвало да бъде.

 

9. Често някои от твоите съобщения остават без отговор. А понякога ти си единствената, която пише, тя никога не се сеща за теб.

 

10. Не отговаря, когато й пишеш, но в същото време виждаш, че е онлайн във Facebook и си поства разни статуси и снимки.

 

11. Постоянно й напомняш да ти върне пари, дрехи, книги и каквото е взела от теб. Когато обаче ти вземеш нещо от нея, тя никога не забравя.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...