.

Грешките, които момичетата правят постоянно

Грешките, които момичетата правят постоянно
Снимка: iStock

Голяма част от момичетата правят едни и същи грешки през целия си живот. Виж кои са най-често срещаните и се опитай да спреш да ги правиш:

 

Грешка №1 – Проверяваш телефона му

 

Сигурно ти се случва от време на време да проверяваш смартфона и Facebook-а му. Това е огромна грешка, която може да доведе до край на връзката ви. Единият вариант, когато проверяваш личната му кореспонденция, да видиш, че ти изневерява. Другият е да не откриеш нищо, но да си навиваш на пръста, че има друга, просто той много умело крие това от теб. В крайна сметка и да намериш, и да не намериш нещо, все ще си недоволна. Така че по-добре не проверявай нито телефона му, нито Facebook-а му.

 

Грешка №2 – Купуваш си грешен размер бельо

 

Правиш го, защото толкова много ти харесва, че просто искаш да го имаш. Е, вече то имаш, но не го носиш, защото просто не ти е удобно. Друг път не си давай парите на вятъра и си вземи нещо, което ти харесва, но и ти е удобно.

 

Грешка №3 – Започваш да водиш здравословен начин на живот

 

В това няма нищо лошо, стига да не продължи едва няколко седмици. Повечето момичета в началото са страшно мотивирани – стават рано, закусват здравословно, не консумират алкохол, спортуват редовно и т.н. След няколко седмици обаче им писва и се връщат към стария си начин на живот. И се случва така, че се озовават в 3 през нощта пред хладилника, търсейки нещо за хапване.

 

Грешка №4 – Заявяваш пред приятелите си, че започваш диета

 

И го правиш нарочно, за да не се откажеш от диетата след няколко дни. Планът ти обаче пропада и наистина след няколко дни наваксваш обилно с всичките си любими калорични неща наведнъж. И няколко седмици по-късно приятелите ти забелязват, че не си отслабнала и всеки един те пита каква е причината за това. И ти трябва засрамена да им обясняваш, че си се отказала от диетата.

 

Грешка №5 – Купуваш си странни дрехи

 

Които никога не обличаш и оставят в гардероба ти, години наред, докато най-накрая не решиш да ги подариш или изхвърлиш на боклука. Явно, когато си си ги купувала, си била в някаква тежка депресия или умопомрачение.

 

Грешка №6 – Звъниш на бившето си гадже в пияно състояние

 

Тази грешка я правят не само момичетата. След известно количество алкохол, умът ти престава да работи и решаваш да звъннеш на бившия си, сякаш той е единственият мъж на света. На другия ден съжаляваш, разбира се, но е вече късно, защото си му се обадила и наговорила куп щуротии.

 

Грешка №7 – Боядисваш косата си у дома

 

Правиш го не защото ти доставя удоволствие, а за да спестиш някой друг лев. Повечето пъти обаче не постигаш така желания резултат и или оставяш цвета, който се е получил да те дразни, или в крайна сметка се озоваваш в най-близкия фризьорски салон, където поправят нанесените от теб щети.

 

Грешка №8 – Пишеш пиянски статуси във Facebook

 

На другия ден ги изтриваш, разбира се, но дотогава доста твои приятели са ги видели и са се посмeли на твой гръб.

 

Грешка №9 – Купуваш си страшно неудобни обувки

 

Още в магазина усещаш, че са ти неудобни и че няма да може да ходиш с тях, но въпреки това си ги купуваш, защото наистина ти харесват. Носиш ги веднъж и се прибираш с такива рани у дома, че повече не искаш и да чуеш за тях и ги запращаш надълбоко в гардероба.

 

Грешка №10 – Решаваш да си спестяваш пари

 

Тази идея е добра, стига наистина да ги спестяваш за нещо смислено, а не да не излизаш с приятелите си и да ходиш пеша на училище в най-големите студове, за да си купиш чифт скъпи обувки, например.

 

Грешка №11 – Пиеш няколко вида алкохол по време на купон

 

Започваш вечерта с бира, после минаваш на вино и накрая надигаш шотове с приятелите си. На другата сутрин не помниш голяма част от купона и махмурлукът те мъчи страшно много.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...