.

4 начина да носим голям шал стилно

Топ съвети за супер визия

4 начина да носим голям шал стилно
Снимка: Instagram

Зимата, в сравнение с лятото, определено ни ограничава откъм избор за дрехи.

 

Топлите дни е лесно – слагаме една красива рокля, обуваме удобни спортни обувки или патофки и сме готови.

 

Когато термометърът показва градусите с минус ни се иска да не ставаме от леглото, камо ли да се обличаме с по няколко пуловера и пак да мръзнем.

 

Затова добро решение на този проблем са красивите големи шалове. Как да ги носим обаче? Ето 4 съвета за безпогрешни и удобни начини.

 

1. Увийте около врата

 

Това е най-лесният начин за носене на голям шал. Увийте го три или четири пъти около врата и след това завържете краищата на готин възел. Това е добра стратегия, ако обичате да носите косата си вързана и ви е студено на врата и устата. Можете да поставите шала както под, така и над якето или палтото.

 

2. Като пончо с колан

 

Пончото е много модерно през зимата и доказателство за това имаме от всички световни знаменитости, които залагат на него или създават подобна визия с голям шал. Просто го наметнете и пристегнете с тънко коланче на талията. Така ще изглеждате по-слаби и ще ви е много топло. Можете да го използвате като дреха под якето или директно да сложите върху него, използвайки го като връхна.

 

3. Просто наметнете

 

Големите шалове са много удобни и стоят красиво дори и само да ги наметнете на раменете. Реално, това е почти като горния начин, но без колана шалът пада свободно и стои малко по-небрежно красив. Не ви трябва нищо повече от плетиво в голям размер, а можете дори да го застъпите с лакти, за да изглежда като жилетка.

 

4. Като на снежен човек

 

Класическият начин за носене на голям шал е като на снежен човек. Това означава само един път да го увиете около врата и след това да преметнете едната му страна през рамо. Можете да заложите на хубав цвят или на готина шарка, за да бъде като акцент на цялостната ви визия, дори тя да бъде едноцветна.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...