.

Топ 5 прически за среща

Какви са те?

Топ 5 прически за среща
Снимка: Instagram

Най-накрая момчето, което харесвате, събра смелост и ви покани на романтична среща.

 

Пеперудите в стомаха ви са в същия възторг, в който и вие, а проблемите ви в училище и вкъщи изглеждат толкова маловажни, че дори не можете да си спомните за тях.

 

Докато наум премисляте за какво да си говорите, какво да кажете и как да се облечете, изведнъж започвате да се чудите каква прическа е подходяща.

 

Искате нещо, с което да изглеждате добре, но и да ви бъде удобно? Ето ви топ 5 на най-добрите прически за среща.

 

1. Цветен акцент

 

Ако искате да ви запомнят с красива прическа, използвайте малък акцент в косата. Това може да бъде както малко цвете, така и красива диадема. Което и да изберете със сигурност ще ви запомнят като истинска красавица от приказките.

 

2. Плитка

 

За да добавите малко по-романтична нотка във визията, оставете косата пусната, но сплетете само един преден кичур около слепоочието.

 

3. Завъртулка

 

За по-дръзките от вас препоръчваме така модерните този сезон кокчета върху основата на главата. Просто разделете предната част от косата на две секции, увийте и вдигнете високо на главата.

 

4. Небрежни вълни

 

Ако искате срещата ви да включва флирт, подскажете го с прическа! Направете с голяма четка и лак за коса небрежни вълни, падащи романтично и секси върху раменете ви.

 

5. Стилна опашка

 

Никога няма да сгрешите с коса, вързана на опашка. Добавете няколко малки фиби на местата, на които не можете да приберете непокорните кичури и фиксирайте с лак за коса.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...