.

Как да си направим омбре маникюр?

Техника в няколко стъпки

Как да си направим омбре маникюр?
Снимка: Instagram

Маникюрът е едно от най-важните неща за младите момичета и жени. Той може да допълни дрехите, с които сме облечени или да внесе доза забавление в ежедневието ни.

 

Различните техники позволяват комбинации между различни цветове, които могат да бъдат особено ефективни.

 

Днес ще ви представим техника за постигане на омбре маникюр в няколко лесни стъпки.

 

Проследете как да го направите и в домашни условия:

 

Първият начин за омбре ефект


Почистете добре нокътя, като е препоръчително да не изрязвате кожичките, а да ги избутате. Лакирайте цялата нокътна плочка в цвета, който искате да е в горната част. След като изсъхне, нанесете в долната част втория цвят, който сте избрали. За да се получи плавното преливане между двата нюанса, разнесете съвсем леко в посока към горната част, с помощта на апликатора. Дължината и преливането на омбрето зависи от вас. След като засъхне целият нокът, нанесете два пласта топ лак, за да „запечатате“ визията.

 

 

Вторият начин за омбре ефект


Подгответе ноктите за лакиране. Лакирайте целия нокът в цвета, който искате да бъде за основа и изчакайте да изсъхне добре. Върху гладка повърхност изсипете малко количество от двата лака, като се стараете да са максимално близо един до друг. С помощта на клечка за зъби слейте двата нюанса. Върху вече готовите лакове, потопете апликатора. С леко потупване минете през вече лакирания нокът, като цветът, който сте използвали за основа, трябва да бъде в горната част. Не се притеснявайте за лака, който попада по кожичките ви – изчиства се лесно с клечка за уши, навлажнена с лакочистител. Последната стъпка отново са задължителните два пласта безцветен лак, които да осигурят дълготрайността на вашия маникюр.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...