.

Поредно признание за Брад Пит

Тази година изглежда е годината на холивудския актьор Брад Пит. След като само преди няколко дни той бе удостоен с наградите за най-добър актьор на Онлайн сдружението на филмовите критици и Национално

Поредно признание за Брад Пит

Тази година изглежда е годината на холивудския актьор Брад Пит. След като само преди няколко дни той бе удостоен с наградите за най-добър актьор на Онлайн сдружението на филмовите критици и Националното дружество на филмовите критици в САЩ, секссимволът получи ново признание.

 

На състоялата се вчера в Манхатан церемония по връчването на наградите на Нюйоркските филмови критици Брад Пит отново бе обявен за най-добър актьор на 2011 година. Призът му бе връчен за участията му в драмите „Кешбол” и „Дървото на живота”.

 

За най-добра актриса обаче Нюйоркските филмови критици обявиха 62-годишната Мерил Стрийп, превъплътила се изключително успешно в образа на бившия министър-председател на Великобритания Маргарет Тачър в драмата „Желязната лейди”.

 

За най-добър филм бе обявена романтичната драма „Артистът”. Наградата за най-добър поддържащ актьор отиде в ръцете на Албърт Брукс за участието му в „Drive: Живот на скорост”, докато призът за най-добра поддържаща актриса бе присъден на Джесика Частейн за ролята й в „Южнячки”.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...