.

Джон Бон Джоуви в България - билети от 79 лв. до 139 лв.

Джон Бон Джоуви в България - билети от 79 лв. до 139 лв.
Снимка: Reuters

Феновете на Бон Джоуви определено са в екстаз, след като разбраха, че София е първата дестинация в Европа от турнето им. Музикантите ще направят грандиозно шоу на 14 май (вторник) 2013 година на стадион Васил Левски, съобщиха организаторите. Турнето на Бон Джоуви ще започне през февруари догодина в Северна Америка под мотото „Because We Can“.

 

 

Почитателите на групата ще имат възможността да пеят заедно със своя любимец Джон Бон Джоуви едни от най-големите хитове на групата - Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други. Освен тях, на стадион Васил Левски ще прозвучат и някои от най-новите им парчета, включени в албума “What About Now”, който ще излезе на музикалния пазар през пролетта на 2013 година.

 

Ако искате да си купите пропуск за концерта на любимата си група, то трябва да почакате до 9.00 часа на 5 ноември (понеделник) и да отидете до някоя от касите на Eventim.

 

За нетърпеливите фенове от утре започват предварителните продажби онлайн. Цените на билетите са от 79лв. до 139 лв. Ако искате да сте непосредствено пред сцената ще трябва да отделите 199лв.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...