.

Хулио Иглесиас иска дует с Джъстин Бийбър

Хулио Иглесиас иска дует с Джъстин Бийбър
Снимка: Reuters

Испанският певец Хулио Иглесиас втрещи феновете си, след като обяви, че би искал да запише дует с любимеца на тийнейджърките Джъстин Бийбър, съобщава DigitalSpy.

 

В свое скорошно интервю 69-годишният изпълнител засвидетелства възхищението си от своя значително по-млад колега и сподели, че с най-голямо удоволствие би записал дуетно парче с него, а защо не и цял албум.

 

 

„Обожавам този младеж, бих искал да работя съвместно с него. Онзи ден го гледах как пее и свири на китарата си – беше вълшебно. Той е изпълнител, който ще остане на музикалната сцена много по-дълго, отколкото хората предполагат”, заяви Иглесиас.

 

Испанецът, чиито албуми са продадени в над 300 млн. копия по целия свят, сподели още, че освен с Джъстин Бийбър, би се радвал да има възможността да работи съвместно и с Джъстин Тимбърлейк и Бруно Марс.

 

В 45-годишната си кариера на музикалната сцена Иглесиас има редица дуетни парчета с много други обичани и известни изпълнители. Сред тях се отличават Уили Нелсън, Даяна Рос и Стиви Уондър.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
onlygiirl
преди 11 години
1
6
!
Отговори
Като иска дует с Джъстин защо да не направи.Стига с вашия хейт,момчето много добре може да пее http://***.youtube.com/watch?v=u5_Uti5W5sw
Sissy127
преди 11 години
8
4
!
Отговори
С Джъстин Тимбърлейк и Бруно Марс добре, но с Джъстин Бийбър - НЕ!
Sh@d0w
преди 11 години
3
11
!
Отговори
ЕГН-то не прощава...
Страница 1 от 1