.

Има нова дата за концерта на DMX в България

Има нова дата за концерта на DMX в България
Снимка: Facebook

Рапърът DMX, който загуби част от българските си почитатели заради няколкото отлагания на концерта му в зала Христо Ботев, все пак дойде в страната ни. Целта на посещението му бе да си уреди участие в български сериал.

 

DMX трябваше днес да се яви на пресконференцията от 11 часа, но продължилото до късно парти по случай рождения му ден, не му позволи. Неговият мениджър го извини, като каза, че певецът не е работоспособен и общителен преди 17.00 часа. На събитието DMX трябваше да се извини на българските си фенове, понеже концертът му у нас бе отложен на два пъти, а на третия бе окончателно отменен.

 

 

Въпреки че рапърът се събуди, закуси и дори си направи масаж, той не се почувства достатъчно свеж, за да отиде на пресконференцията, макар и със закъснение. Поради тази причина неговият мениджър трябваше да разкаже подробности около звездата. На 22 декември DMX ще е в България, за да преговаря отново с продуцентите на сериала A.S.A.Q. Idoe. Възможно е певецът да вземе участие и в някоя от следващите части на филма „Непобедимите“, който се снима в България.

 

След като концертът на DMX бе отложен три пъти, организаторите съобщиха за нова дата, когато евентуално той ще се проведе. Засега информацията е, че събитието ще се състои на 3 януари в зала „Христо Ботев“ в Студентски град. Тези, които имат билети, но нямат възможност или желание да посетят концерта, могат да си върнат парите, като отидат там, където са си купили пропуските.

 

Концертът у нас се отложи поради две причини – турнето на DMX е трябвало да се отложи с две седмици, а по-късно рапърът имаше сърдечни проблеми, преди да тръгне на път, защото това е било първото му излизане от САЩ от 7 години заради съдебни дела с бившите му съпруги.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...