.

Ема Уотсън се появи с интересен тоалет на церемонията "Златен глобус" (+ снимки)

Ема Уотсън се появи с интересен тоалет на церемонията
Снимка: Reuters

В понеделник в Лос Анджелис се проведе церемонията по раздаване на награди „Златен глобус”. Конкуренцията беше ожесточена в почти всички категории, но най-добрите и тази година се отличиха. Лентата „12 години робство” спечели „Златен глобус” за най-добра драматична продукция, като успя да изпревари други доста добри филми – „Гравитация”, „На пълна газ”, „Капитан Филипс” и „Филомена”. В него се разказва истинската история на свободен афроамериканец през XIX век, които впоследствие е продаден в робство.

 

 

На церемонията освен категориите, интересни бяха и присъстващите известни личности. Ема Уотсън, известна още като Хармаяни Грейнджър от поредицата „Хари Потър”, се оказа най-големият новатор на наградите. Тя изненада всички, като се появи с туника с гол гръп, наподобяваща рокля и прилепнал сатенен панталон.

 

На пръв поглед туниката не е нищо особено – тя е дълга, червена, има високо деколте и къс ръкав. Когато обаче Ема Уотсън се завъртя и показа гърба си, присъстващите останаха впечатлени от тоалета й. Туниката е с гол гръб и е пристегната в кръста с червен колан.

 

Обувките на актрисата също бяха впечатляващи. Те бяха в индигов цвят и седяха като акцент на целия тоалет. Бижутата на Уотсън също привлякоха интереса на околните. Тя бе с обеца двойна перла, пръстени от жълто злато и интересно бижу, съставено от няколко свързани в един пръстени.

 

Ема Уотсън бе заложила на семпла прическа. Актрисата бе с обикновен кок, вързан ниско, който не прикрива нито част от гърба на роклята.

 

Няма спор – актрисата определено впечатли всички с външния си вид!

 

Вижте тоалета на Ема Уотсън тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
BlackWings
преди 10 години
0
3
!
Отговори
Ъъъ това рокля ли е? :)
Страница 1 от 1