.

Джордж Клуни се чувства стар - смята да се откаже от киното

Джордж Клуни се чувства стар - смята да се откаже от киното
Снимка: Reuters

Повечето жени смятат, че Джордж Клуни е секси и изглежда много добре за възрастта си. Самият актьор обаче мисли, че доста е остарял. 52-годишният Клуни наскоро сподели, че се чувства стар, за да продължи актьорската си кариера и има намерение да се съсредоточи основно върху работата си като режисьор и продуцент.

 

 

Актьорът смята, че публиката усеща много добре, когато един актьор трябва да се оттегли. Според Клуни този момент е близко и при него това ще стане в най-скоро време. За момента обаче актьорът все още влага много страст в кариерата си. Той обича моментите, когато прави филм и после разказва непозната за публиката история.

 

Джордж Клуни много обича да се шегува с колегата си Мат Деймън. Двамата участват заедно във филма „Пазители на наследството“. Актьорът твърди, че е доста трудно да се изкара Мат от гримьорната. „Примадона“ не е сред любимите думи на Клуни, но той я използва често, когато става въпрос за колегата му.

 

Извън шегите актьорът споделя, че най-много обича да работи с близки приятели. Работата с тях е лесна и приятна. Единственото трудно нещо е, когато трябва да напише роли за конкретни хора, а не да намери хора за конкретни роли.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...