.

Jessie J вече не е бисексуална

Jessie J вече не е бисексуална
Снимка: Reuters

Светът на звездите винаги е бил обект на интерес за мнозина от нас. Не са малко тези, които не скриват своето желание да получат безброй любопитни подробности от най-личното и съкровеното в живота на всички онези техни любими известни личности. А такова въобще не липсва и всеки ден е изпълнен с множество различни обрати или пък логични последователности.

 

 

Доказателство за това е британската певица Джесика Елън Корниш, по-известна със своя артистичен псевдоним Jessie J. Тя става известна с написването на няколко песни за Крис Браун и Майли Сайръс, сред които Party in the U.S.A. На 7 януари 2011 Джеси Джей застава начело на списъка на BBC Sound of 2011, както и наградата "Избор на критиците" на BRIT Awards.

 

Певицата реализира първия си сингъл, "Do It Like a Dude", който достига 2 място в Обединеното Кралство. Следващият ѝ сингъл, "Price Tag" става №1 директно в Обединеното кралство, Ирландия и Нова Зеландия, и влиза в топ 10 в 19 други държави. Дебютният албум на Джеси Джей е представен на 25 февруари 2011 и достига до втора позиция в UK Albums Chart.

 

Всичко това и носи изключително много фенове, които жадуват за всяка малка подробност от личния и живот. Jessie обаче далеч не е свенлива и издаде част от личния си живот като заяви, че е затворила страницата относно бисексуалната й ориентация и вече харесва само мъже.

 

Мнозина побързаха да изразят възмущението си относно изказването на звездата, с довода, че сексуалността не е нещо, което е преходно и едва ли не всеки един от нас в даден момент може да реши каква сексуалност има. За всички тях тя отговори в интервю пред Independent, където заяви:

 

"За мен бисексуалността беше просто една фаза от живота. Но не искам да казвам, че бисексуалността е само една фаза за всички останали хора. Просто така се случи при мен. Не съжалявам, че навремето разкрих ориентацията си. Но вече се надявам да се спре с тази тема, защото искам да си намеря мъж и да се омъжа за него".

 

Пожелаваме успех на певицата както в личния живот, така и в творчеството й, защото с нетърпение очакваме следващите и хитове. А вие какво смятате за изказването й и промени ли се мнението ви за нея?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 10 години
2
2
!
Отговори
Има Господ, или който ме е чул да се моля.
Страница 1 от 1