.

Камерън разкри подробности около новите части на "Аватар"

Камерън разкри подробности около новите части на
Снимка: outnow.ch

Киното е едно от най-невероятните творение, които всеки един от нас обожава. Няма човек, който да не е истински щастлив, когато застане пред големия екран в тъмната зала, в компанията на свои приятели и да усети онази магия на това очарователно изкуство, която съживява светове и докосва чувствата ни. Поради тази причина всеки един от нас живо се интересува от най-новите заглавия, които предстоят да бъдат прожектирани.

 

 

Именно такива са продълженията от култовия и донякъде революционен филм Аватар. Невероятното творение на Джеймс Камерън, което беше първият игрален 3D филм, плени сърцата на мнозина с оригиналния си сценарий и невероятните ефекти. Внушителна беше и сумата, която лентата събра, превръщайки се почти мигновено в първенец в бокс офиса. Това нямаше как да не доведе до продължение на блокбастъра.

 

До този момент обаче нямаше подробна информация около предстоящия проект, като единствено се знаеше, че няма да бъде само едно продължение, а цели три. Преди три месеца от студиото 20th Century Fox потвърдиха официално, че Сам Уортингтън и Зоуи Салдана са подписали договори за продълженията и ще се превъплътят отново в главните роли на Джейк Съли и Нейтири.

 

Относно работата цареше пълна мистерия, докато Камерън не даде изявление пред медиите. Той заяви: “Втория, третия и четвъртия филм ще влязат в снимачния си период едновременно. В момента всички те са в предпродукция, защото сътворяваме дизайна на съществата, правим настройки и създаваме герои, които ще се разгръщат през всичките три филма.

 

Очаквам да приключим със сценариите през следващите 6 седмици. Най-голямото напрежение, което усещам в момента е по отношение на това да изрежа неща — ще трябва да намаля продължителността на филма до УДОБНА такава. Не съм срещал проблеми с намирането на нови и изключителни неща, които да включим във филмите.“

 

Все още не се разкрива официална информация за сюжетите на предстоящите ленти, но според последните слухове голяма част от действието и на трите продължения ще се развива в океаните на планетата Пандора, а главните герои Джейк Съли и Нейтири ще се сдобият с няколко деца.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Fisherman
преди 9 години
0
2
!
Отговори
Ивааа
Страница 1 от 1