.

Кое ще бъде новото момиче на агент 007?

Кое ще бъде новото момиче на агент 007?
Снимка: outnow.ch

Много актриси искат да се превъплътят в ролята на момичето на Джеймс Бонд. За продуцентите на филма обаче е важна само една – Пенелопе Крус. Те преследват актрисата още от 2006 година, когато Даниъл Крейг стана агент 007. Тогава тя не успя да влезе в ролята заради натоварения й график и бременността й.

 

 

Този път продуцентите се надяват Пенелопе Крус да изпълни ролята на момичето на Бонд в следващия филм за супершпионина на Нейно Величество, съобщи ContactMusic.

 

Ако испанската актриса се снима във филма, тя ще тръгне по стъпките на съпруга си Хавиер Бардем, който през 2012 година се превъплъти в ролята на Раул Силва в „Координати Скайфол“.

 

Очаква се все още неозаглавеният филм за агент 007 да се появи в кината през ноември 2015 година.

 

Джеймс Бонд е литературен филмов герой, който е създаден през 1952 година от Иън Флеминг. За него има 12 романа, 2 разказа и филмова серия, състояща се до този момент от 23 филма.

 

Джеймс Бонд добива огромна популярност, благодарение на филмовата поредица. Първият филм е създаден през 1962 година е озаглавен „Доктор Но“, а последният излезе по кината през 2012 година и се казва „Координати Скайфол“.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...