.

Кои са десетте най-добри музиканти за 2014 година?

Кои са десетте най-добри музиканти за 2014 година?
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки има различен вкус за музика, особено в тийн годините. Следващите музиканти може да не ти допадат, но със сигурност са любими на много твои връстници. Те са едни от най-известните изпълнители в света, като не оспорваме, че притежават харизма, уникалност и невероятни вокални възможности. Сега ще ти представим десетте най-популярни певци за 2014 година.

 

10. Macklemore. Той е един от най-аплудираните и приветстваните мъже изпълнители на музикалната сцена. Виден певец и известен рапър, който успява да спечели световна слава след като песента му „Thrift Shop” става хит. Едно е ясно, този човек има всички качества, за да успее в музикалната индустрия – от визия и талант до уникален и оригинален стил, който милиони хора по света обожават.

 

9. Kanye West е още един популярен музикант, който владее не само музикалната сцена, но и разбира от бизнес. Той успява да влезе в сърцата на милиони фенове по света и не е просто един от най-известните американски певци, но е и сред най-уважаваните, оценяваните и добре платените.

 

8. Justin Timberlake. Макар и минал 30-те, Justin остава един от най-любимите изпълнители на тийнейджърите, особено тези от женски пол. Актьор, бизнесмен, певец и текстописец, той се появява непрекъснато в различни телевизионни шоупрограми още като дете. В последните години успява да спечели все повече слава чрез музикалната сцена, като се очаква да става все по-популярен през настоящата година.

 

 

7. Justin Bieber. Той е канадски певец, текстописец и музикант, като е най-любимият изпълнител на тийнейджърите в последните няколко години. Той става известен през 2008 година. Дебютният му албум излиза през 2009 година и Justin Bieber бързо се превръща в звезда на световната сцена.

 

6. Pitbull. Той става известен още през 2004 година и печели латиноамериканската награда „Грами”. След това става все по-известен и по-известен. Готините ритми в песните му и интересните клипове правят Pitbull любимец на много хора.

 

5. Eminem. Един от най-известните рапъри на всички времена, Eminem има голям успех сред тийнейджърите. Той е музикален продуцент, актьор и рапър. Не е учудващо, че влиза в нашата класация и очакваме още много интересни неща от него през настоящата година.

 

4. Bruno Mars. Истинското му име е Питър Ернандес, но това няма особено значение, защото той е по-известен като Bruno Mars. Продуцент, певец и текстописец, роденият в Хонолулу музикант е един от най-любимите изпълнители сред младите хора. Неговите успехи не спират и през тази година той влиза в нашата класация.

 

3. Chris Brown. Той е не само много известен певец, но е също изключително добър в танците и в скандалите. Оказа се, че скандалите около Chris му донесоха още повече слава и известност, а песните му са любими на повечето тийнейджъри.

 

2. Jason Derulo. Той е популярен актьор, танцьор и изпълнител, на който започва кариерата си като текстописец. Писал е песни за певци като Pitbull, Cassie и Lil Wayne. Не можем да пропуснем неговият талант и затова той заема второ място в нашата класация.

 

1. Drake. Талантлив и известен канадски рапър и певец, който става известен през 2010 година. През следващата 2011 година той издава и втори албум, който пленява сърцата на много хора. Той е абсолютен фаворит и го поставяме на първо място. Очакваме с нетърпение много изненади от него през 2014 година.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Cloud9
преди 9 години
32
10
!
Отговори
"харизма, уникалност и невероятни вокални възможности"- от изброените само Бруно и Тимбърлейк що-годе пеят.Другото е помия.
pesho..xd
преди 9 години
33
11
!
Отговори
Хах, най-добрите! :д
DarthLord
преди 9 години
33
12
!
Отговори
Най-добри...
Страница 1 от 1