.

Voice Academy обявява 3 пълни стипендии за музикални таланти през април

Voice Academy обявява 3 пълни стипендии за музикални таланти през април
Снимка: Facebook

Музикалните мечти се сбъдват тази пролет! На 27 април /неделя/ от 10.00 часа, Voice Academy организира кастинг за програмата “Master Class” в столичния клуб MIXTAPE 5. С помощта на Тойота Балканс, Коника Минолта , Сожелийз и медийната подкрепа на БГ Радио, Voice Academy ще осигури 3 пълни стипендии за безплатно обучение на най-добрите млади участници. Програма “Master Class” на Voice Academy се радва и на подкрепата на едни от най – изявените артисти в България като: Мария Илиева, Орлин Павлов, Дивна, Белослава, Ангел, Печенката, група Торнадо и много други.

 

Програмата “Master Class” предоставя възможността за съвършено овладяване на певческото изкуство, както и усвояването на комплексни знания и умения за превръщането на младите таланти в реални артист-изпълнители в България. Те ще развият и съчетаят умения по пеене, танц, артистично присъствие, музикална интерпретация, импровизация и свирене на музикален инструмент.

 

Продължителността на обучението в програма “Master Class” e 4 години и се случва успоредно със средното образование на участниците. Програмата се състои от 7 предмета и се базира на учебната концепция на Voice Academy. Има 3 нива на обучение, като всяко от тях завършва с изпит и издаване на сертификат. Допълнителна информация за програмата можете да намерите тук.

 

Вижте и някои от сегашните ученици в програмата ТУК.

 

За да кандидатствате за “Master Class” е необходимо да сте на възраст между 14 и 17 години и да живеете в София. Не е необходимо да сте се занимавали професионално с музика за да кандидаствате за стипендия в програмата. Искаме да се запознаем с вашия потенциал и заедно да го развием.

 

Кастингът включва следните компоненти:

 

- интервю (разговор за вашите мечти, цели и желания)

- изпълнение на песен по избор (със съпровод осигурен от участника)

- проверка на артистична и танцова култура

 

За допълнителна информация за процеса на протичане на кастинга можете да позвъните на телефон 087 857 3901 или да посетите Facebook страницата на Voice Academy.

 

За да имате право да получите стипендия за програмата, трябва да приложите документи за доход на родителите или настойниците си.

 

Заявете своето участие, като попълните формата за кандидатстване. След изпращане на заявката за участие ще се свържем с Вас, за потвърждение на регистрацията и допълнителна информация.

 

Окончателното класиране на кандидатите ще бъде обявено публично на сайта на Voice Academy до 15.05.2014 година.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...