.

Tiesto с внушително парти на летище София, терминал 2

Tiesto с внушително парти на летище София, терминал 2
Снимка: Reuters

Българските почитатели на електронната музика със сигурност нямат търпение да отидат на фестивала Solar Summer 2014. В него ще вземат участие Richie Hawtin, Jamie Jones, Fedde Le Grand, Marco Carola, Loko Dice, Victor Calderone, Noisia и много други известни музиканти.

 

 

Официалното откриване ще бъде на 7-и юни със самостоятелното шоу на трикратния носител на титлата „“Най-добър DJ в света“ - Tiesto. Партито ще се състои в парка на летище София, терминал 2, а след това ще се пренесе и на добре познатото място на всички фенове на електронната музика – Cacao Beach, Слънчев бряг.

 

За своите верни почитатели в София Tiesto e подготвил над 3-часов сет – това е нещо, което прави само на специални локации и ексклузивни събития.

 

От 25-и юли до края на август ще има поредица партита, които са част от фестивала Solar Summer 2014. Ще имате възможността да видите на живо Richie Hawtin, Jamie Jones, Fedde Le Grand, Marco Carola, Loko Dice, Victor Calderone, Noisiа и други.

 

Подробности за програмата на фестивала предстоят да бъдат обявени.

 

Вече може да се сдобиете с промо билети за Tiesto на цена от 30 лева в мрежата на Eventim и Ялта клуб, а промо билетите за Solar Summer 2014 ще бъдат пуснати на пазара на 28-и април и ще струват 25 лева.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
N1K17Y123
преди 9 години
0
0
!
Отговори
Супер шоу ще бъде, но за съжаление съм далеч от София :/
Страница 1 от 1