.

Какво да очакваме от последния сезон на True blood

Какво да очакваме от последния сезон на True blood
Снимка: outnow.ch

HBO е една от телевизиите, които успява да сътворява все по-успешни и пленяващи сериали. Оригиналният сценарии и стила, който единствени се осмеляват да наложат, съчетавайки цинизми, брутални и извратени сцени с пленяващ и спиращ дъха сюжет, като че ли се оказаха най-успешната формула, защото всеки следващ сериал на телевизията се превръща в световна мания.

 

 

Едни от най-ярките примери за това са Game of Thrones и True Blood. И докато от първия има още доста епизоди, които да изгледаме, то за True Blood съвсем не е така. Пленяващата сага за вампири е един от онези сериали, за които е нужно да гледаш само 2 епизода, за да бъдеш буквално пристрастен. Първият епизод е доста странен и отчасти отблъскващ, но след втория се потапяш напълно в този невероятен свят, изпълнен с множество необикновени същества, заговори и любовни истории.

 

Всичко това е толкова умело съчетано, че няма как да не плени всеки зрител. Доказателство за този факт са и многобройните зрители, тръпнещи в очакване на всеки нов епизод от невероятната сага. За тяхно успокоение излъчването на седми сезон ще започне съвсем скоро, а именно на 22 юни 2014 година. Това, което може би ще натъжи мнозина обаче, е, че тези епизода, които се задават ще бъдат последните.

 

Въпреки това, всички фенове ще могат да видят отново любимите си герои, които ще се изправят пред ред нови предизвикателства. Финалът ще бъде епичен, тъй като се задава повече от война. Но тук, спираме, тъй като едва ли някой обича да му спойлват. Ако сте заинтересувани, какво ви очаква през новия сезон, то вижте трейлърът му:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
0
0
!
Отговори
Но тук, спираме, тъй като едва ли някой обича да му спойлват.==========================Сякаш знаете, какво ще стане, сякаш вие сте единствените, на които е казано.
Страница 1 от 1