.

Джъстин Бийбър със солена глоба и пробация заради яйца

Джъстин Бийбър със солена глоба и пробация заради яйца
Снимка: Reuters

Канадският поп певец Джъстин Бийбър явно няма намерение скоро да се промени, въпреки че даде това обещание на любимата са Селена Гомес. Изпълнителят има ново провинение, което му донесе солидна глоба и полагане на общественополезен труд.

 

 

Бийбър получи 2-годишен изпитателен срок, глоба на стойност 80 000 долара и 5-дневен общественополезен труд за хвърляне на яйца по дома на негов съсед в Калифорния. Освен това съдията му предписа 12-седмичен курс за овладяване на гнева. Певецът има и забрана да доближава съседа си и неговото семейство в следващите две години. Щетите по къщата възлизат на 20 000 долара.

 

Инцидентът се разиграл в началото на годината. Съсед на пострадалия подал жалба, в която твърдеше, че Бийбър е хвърлял яйца по къщата. Той дори успял да заснеме с камера действията на младия изпълнител.

 

Малко по-късно певецът бе задържан в Маями, където му бяха повдигнати обвинения за управление на автомобил под въздействието на наркотици, шофиране с изтекла книжка и съпротива при задържане.

 

Бийбър прави нарушение след нарушение и това изнерви американците. Те подписаха петиция, адресирана до властите на САЩ, в която настояват да бъде анулирана зелената карта на певеца и той да бъде изгонен от страната.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
didi_marin0va
преди 9 години
0
2
!
Отговори
Мухахаха!
Страница 1 от 1