.

Big hero 6 – новата свежа комиксова анимация на Disney

Big hero 6 – новата свежа комиксова анимация на Disney
Снимка: fanpop.com

В последните няколко години свикнахме да бъдем заливани от всякакъв тип анимации и като че ли това спомогна те да се издигнат на едно ново ниво. Днес анимациите използват най-новите технологии, благодарение на които изображението е толкова красиво и истинско, че с радост влизаме в тъмната зала да им се насладим.

 

 

Друга новост, която силно приветстваме, е по отношение на сюжета на филмите. Изключително приятно е когато осъзнаеш, че екипа, стоящ зад дадена продукция е съсредоточил вниманието си не само към малчуганите, но и към техните родители, тъй като анимацията изобилства от множество препратки и намеци, които само възрастните разбират.

 

Е, нещо такова се очаква и новият филм на една от най-популярните компании за анимация – Disney. Новото им анимационно приключение носи имате Big hero 6 и обещава наистина пленяващ сюжет, свежи шеги и не на последно място невероятно техническо оформление.

 

Преди около 5 години Disney придоби Marvel, както и правата върху техните произведения и герои. Big Hero 6 ще е първият филм на компанията, базиран върху история на Marvel. Оригиналната комикс поредица стартира през 1998 и има далеч по-сериозен тон от това, което от Diney са ни подготвили. Независимо от това новият филм обещава много екшън и забавления.

 

Big Hero 6 разказва историята на 13-годишният Хиро, който е невероятно гениален изобретател. С помощта на своя непохватен робот Беймакс той ще предприеме приключение, което ще го изправи срещу далеч по-зловещи злодеи. Ето и официалното резюме на филма:

 

"Вундеркиндът и майстор на роботи Хиро Хамада се озовава в центъра на криминален заговор, заплашващ да унищожи високотехнологичния град Сан Франсокио. Заедно с най-верния си другар – робота БайМакс – и екип от неохотни и неопитни борци с престъпността, Хиро се отправя на мисия да спаси града."

 

Ако всичко това ви е заинтригувало, почакайте да видите трейлърът на красивата анимация, който сме сигурни, че ще ви накара да се влюбите в нея и с нетърпение да броите оставащите дни до премиерата на филма. А тя всъщност не е чак толкова далеч, очакваме Big hero 6 да се появи на екраните на 7 ноември 2014. Ето и обещания трейлър:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...