.

Адел записва своя трети албум

Адел записва своя трети албум
Снимка: Reuters

Адел е една от изпълнителките днес, които впечатляват със своя талант и великолепно изпълнение. Гласът й е пленяващ, а музиката и повече от невероятна. Интересната и биография, съчетана с огромния й талант успява да й събере милиони фенове. Малцина знаят, че баща ѝ я изоставил, когато тя е била на две, оставяйки 20-годишната ѝ майка, за което Адел все още не му е простила. Тя започва да пее от четири годишна възраст. Адел завършва BRIT училище за сценични изкуства и технологии в Кройдън през май 2006 година, където е съученичка на Леона Луис и Джеси Джей.

 

 

С пускането на сингъла си „Hometown Glory“ през есента на 2007 печели вниманието на още по-широка публика. През декември печели първата си награда на критиците Critics' Choice на BRIT Awards, с която я отличават като многообещаващ подрастващ талант. При ежегодната реномирана BBC прогноза, кой изпълнител има потенциала да направи пробив през следващата година тя заема в прогнозата Sound of 2008 номер 1. Вторият ѝ сингъл „Chasing Pavement“ излиза през януари 2008 като веднага заема номер 2 в британските чартове успява да задържи тази позиция в продължение на три седмици.

 

Всичко това недвусмислено показва, че хиляди фенове и критици с нетърпение очакват новият и албум. Тя далеч не смята да ги разочарова, поради което вече е в студиото и записва третият си албум.

 

Това все още не е официално потвърдено, но информатори споделят, че са забелязали звездата неколкократно да посещава Air Studios в Лондон. Любопитна подробност е, че Адел не е била сама, а в компанията на фронтмена на OneRepublic — Райън Тедър.

 

Това може да означава, че в новия й албум ще видим колаборация между тях, но по-вероятно е той просто да пише текстовете на песните й, тъй като е писал песни за други поп звезди като Beyonce и Leona Lewis.

 

Вторият албум на Адел е "21" от 2011 година, след което тя записа Skyfall към едноименния филм за Джеймс Бонд, а после певицата излезе в майчинство. Явно вече е дошло времето да се върне към кариерата си и всички с нетърпение очакваме да видим какво ни е подготвила този път.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
5
1
!
Отговори
Една песен на съм и слушал, защото е толкова голяма звезда.Само *** англичани я харесват, а и всички ***.
Страница 1 от 1