.

Ще има осъвременен римейк на "Ловци на духове"

Ще има осъвременен римейк на
Снимка: outnow.ch

"Ловци на духове" е един от любимите комедийни филми на мнозина от нас. Сравнително старата лента продължава да бъде интересна за мнозина, независимо от възрастовата принадлежност. Продължението й също е повече от интересно, затова едва ли някой ще се учуди от факта, че двата филма са се е превърнали в една в безкомпромисен избор за семейно забавление.

 

 

За всички фенове на поредицата, преди около три години се появи новината, че се готви нова трета част, която отново да ни потопи в забавните и интересни ситуации на познатите ни и любими герои. За съжаление обаче все още няма яснота за нея и дори не е избран режисьор за проекта.

 

За сметка на това обаче от Сони Пикчърс разкриха, че планират да финансират своеобразен римейк на оригиналния “Ловци на духове”. Бъдещата лента няма да има нищо общо с разработваната от същото студио трета част на “Ловци на духове” и работата по сценария тепърва предстои да започне.

 

Тук, за разлика от третото продължение, вече има избран режисьор, който ще трябва да се погрижи да осъвремени класическата история от първия обичан филм. С тежката задача ще се нагърби 51-годишния Пол Фейг. Изборът на Фейг съвсем не е изненадващ, тъй като той има значителен опит в комедийния жанр, най-вече благодарение на работата си по-хитовите ленти с Мелиса Маккарти “Шаферки” и “Нежна полиция”.

 

Новината обаче не е на 100 процента официална, тъй като все още няма подписан договор между студиото и режисьора. От друга страна е сигурно, че ще има известни промени по отношение на сюжета. Бързаме да уточним, че в центъра му ще си остане класическата и оригинална история, но този път главните роли ще бъдат поверени на жени.

 

Все още няма информация за актьорски състав, тъй като всичко е на много начален етап. Единственото, което продуцентите споменават, че при избора на актьори, главен критерии за тях ще бъде опита, което на практика означава, че ще видим утвърдени имена. Все още няма и сценарии, но според запознати вече е намерен сценарист, който до броени дни ще започне работа по проекта.

 

Ако това се окаже вярно и се сформира бързо екип, който да се погрижи да видим осъвременената версия на любимия ни филм, то премиерата му най-рано ще бъде към края на 2015 или средата на 2016 година. Какво ще се случи, предстои да видим.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...