.

Teenage Mutant Ninja Turtles направиха гаф с плаката си в Австралия

Teenage Mutant Ninja Turtles направиха гаф с плаката си в Австралия
Снимка: outnow.ch

Костенурките нинджа са един от най-приятните детски спомени на всеки един от нас. Приключенията им успяват да привлекат интереса на всеки подрастващ, а и неведнъж сме се усещали как хвърляме по едно око, когато някой малък братовчед се радва на зелените същества. Има нещо магично, което не спира да ни кара да ги обичаме и в същото време да очакваме с нетърпение всеки техен ход.

 

 

Явно това е осъзнал и Майкъл Бей, който ще бъде продуцент на новия игрален филм за костенурките нинджа. Той е известен с работата си по един друг, доста обичат от нас проект, а именно Трансформърс. Там изобилстваше екшън и фантазия, приплети в декора на реалността, но комбинацията наистина предостави доста интересен филм, макар и с не особено културни проявления на изкуството.

 

Интересна новина около проекта бе разкрита съвсем скоро и тя издаде, че Меган Фокс ще изиграе Ейприл О’Нийл, която в анимационните серии беше червенокоса репортерка в жълт гащеризон, но в различните комикси, филми и сериали е имала и други проявления. Ще се радваме да видим Фокс точно както Ейприл изглеждаше в сериите от 80-те, но сме сигурни, че ще ни допадне дори и без перуката и гащеризона.

 

И докато мнозина се радваха на красивата актриса и факта, че именно тя ще вземе участие в проекта, то не малко бяха възмутени от маркетингово решение за промотиране на лентата. Става дума за един доста противоречив плакат на филма, който бе разпространен в Австралия. Това е може би най-лошото рекламно решение, тъй като съвпадението на дата и изображение е меко казано не подходящо.

 

Цялата истерия, която предизвика плаката, всъщност е от страна на американци, които бързо намериха една не до там приятна аналогия. Премиерата на филма е на 11 септември и именно тази дата е написана на рекламното изображение. До тук нищо странно, но като прибавим избрания кадър, който стои на плаката положението става доста различно.

 

От филмовата компания Paramount са избрали това да бъде скок на костенурките нинджи от горящ небостъргач, което няма как да не ни накара да се досетим за огромната трагедия, която се случи преди години, когато терористи атакуваха кулите близнаци. Студиото обаче бързо осъзна грешката си и забрани плаката за разпространение, а в допълнение поднесе искрените си извинения за необмисленото решение.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
FunkyPie
преди 9 години
2
2
!
Отговори
трагедия
DarthLord
преди 9 години
2
2
!
Отговори
ужас.
Страница 1 от 1