.

Teen Choice 2014 — победителите

Teen Choice 2014 — победителите
Снимка: nickiminaj.wikia.com

Teen Choice са едни от най-очакваните награди, тъй като победителите се избират от самите зрители. Всеки един от нас може да се превърне в жури и сам да определи кои са имената на годината, заслужаващи важното отличие. Допълнително за интереса допринесат и факта, че наградите имат изключително голям обхват, тъй като награждават артисти в доста области, като музика, кино, телевизия, спорт и какво ли още не.

 

 

Тазгодишната церемония се проведе на 10 август, а водещи на горещото за предимно младата публика събитие бяха Тайлър Поси и Сара Хайланд. Те се погрижиха всичко да бъде максимално добре изпипано, за да може публиката на живо и пред екрана да получи една незабравима церемония. Зa това спомогна и Дженифър Лопес, която беше сред специалните гости, представящи победителите.

 

И като заговорихме за победители, то е крайно време да ви споделим кои известни личности отмъкнаха тазгодишните награди, тъй като успяха да съберат най-голям процент от зрителския вот. Селена Гомес беше звездата на вечерта на Teen Choice Awards, тъй като изпълнителката на „Come & Get It“ получи наградата Ultimate Choice Award на церемонията, която се проведе в Шрайн Аудиториум в Лос Анджелис.

 

Ed Sheeran спечели в категорията за изпълнител от мъжки пол, а колежката му Ariana Grande отмъкна наградата в аналогичната категория. Песента на Demi Lovato “Really Don’t Care” пък беше избрана за песен на лятото. One Direction изостана малко след 5 seconds of Summer, като на първите не им достигна едно отличия, за да изравнят колегите си и групите си тръгнаха съответно с 3 и 4 отличия.

 

При сериалите "Pretty Little Liars" триумфира с цели 6 отличия, включително за най-добър драматичен сериал, най-добра драматична женска и мъжка роля. "The Vampire Diaries" бе обявен за най-добър Sci-Fi/Fantasy сериал, като Нина Добрев, която има български корени бе отличена за най-добра Sci-Fi/Fantasy актриса, а колегата и Ian Somerhalder съответно за мъжка роля.

 

За най-добър комедиен сериал публиката избра "The Big Bang Theory", а при анимацията очаквано триумфира "Семейство Симпсън". Serena Williams и LeBron James пък бяха избрани за най-добри спортисти


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...