.

Чанинг Тейтъм ще се превъплъти в ролята на гениален математик

Чанинг Тейтъм ще се превъплъти в ролята на гениален математик
Снимка: Reuters

Актьорът Чанинг Тейтъм ще се превъплъти в ролята на гениален математик. Той ще изпълни главната роля във филм, заснет по автобиографичната книга на Джейсън Паджет „Stuck by Genius”.

 

Компанията на Чанинг Тейтъм Free Association също ще е продуцент на лентата. Датата, на която филмът ще се появи по кината, все още не е ясна.

 

 

В лентата се разказва за 31-годишен мъж, който се сдобива с математически свръхспособности. Паджет е изхвърлен от колежа заради лекомисления му начин на живот. На 31-годишна възраст той е пребит жестоко от непознати по време на обир. Паджет получава мозъчна травма, след което се превръща в гений - започна да вижда геометрични форми и цифри във всички предмети около себе си. За него всичко в света вече има математическа структура. Самият Паджет е изключително щастлив от това, което е станало с него и че вече заобикалящият го свят има съвсем други измерения и вижда в тях красота, която преди е бил неспособен да забележи.

 

Чанинг Тейтъм е роден на 26 април 1980 година в Кълман, Алабама. Актьорът има френски, ирландси и американски произход. Семейството му се мести в Мисисипи, когато той е на 6 години. Тейтъмн израства по поречието на река Мисисипи, където се наслаждава на дивия живот. Той е атлетичен, обича да играе футбол и бейзбол и се подготвя за военно училище, въпреки че предпочита да учи в училище, където има красиви момичета. През девети клас има възможност да учи във военно училище или в частно. Той избира частното католическо училище за средно образование в Тампа, Флорида. Завършва през 1998 година и е избран за най-атлетичен ученик. След това печели футболна стипендия на Glenville State Colage в Западна Вирджиния, но се отказва от нея, защото не му харесват изискванията на американския футбол.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...