.

Трейлъри на известни филми, оказали се по-добри от кино лентата

Трейлъри на известни филми, оказали се по-добри от кино лентата
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ви се е да сте въодушевени за предстоящ филм от гледането на трейлъра му? Да нямате търпение до излизането на лентата по кината, а преживяванията в салона да са посредствени или дори скучни? Ще се спрем на няколко такива заглавия, чиито кратки визуални прегледи обещаваха истински шедьоври, а в замяна получихме умерени до тежки разочарования.

 

Wild Wild West (1999г.). Актьорски знаменитости като Кевин Клайн и Уил Смит (момичетата да внимават – той се подвизава без риза) са добро начало. Саундтрак, опитващ се да пресъздаде славните години, когато Уил беше рапър също би оставил впечатление за филм, който ще си струва. Филмът е изпълнен с високо технологични, за онова време, джунджурии и машини (като механичния, гигантски паяк или катапултиращите машинарии във влаковата сцена), които за жалост не могат да неутрализират или компенсират откровено смущаващите моменти, в които главните герои се преобразяваха на жени.

 

 

Прометей, с оригинално заглавие Prometheus (2012г.). Режисьорът Ридли Скот е достатъчно висока летва. Кой не би искал да гледа следващото творение на автора на сагата за пришълеца? Трейлър, изпълнен с рязко сменяващи се кадри, драматична музика и напрежение, в допълнение имаме и лицата на Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън и Идриз Елба – какво повече може да иска един киноман? Обещанията за развиването на мотива за пришълеца и как започва всичко се изпаряват, когато монотонността на действията и паузите в празните диалози на актьорската игра вземат връх.

 

Terminator Salvation (2009г.). Според трейлъра, денят на страшния съд е настъпил и хаосът е обхванал цялата планета. Джон Конър е на път да оглави съпротивата на оцелелите хора срещу роботите. Всички почитатели на сагата за терминаторите очакваха избухващ екшън и обяснението защо животът на Джон Конър беше толкова ревниво пазен в предните няколко части. Специалните ефекти също бяха зашеметяващи. В замяна получиха само скандалът с крясъците на главния герой – Кристчън Бейл по един от осветителите на снимачната площадка. Прегледайте го под името  „Christian Bale Rant - Video Released”.

 

Godzilla (1998г.). Публиката вероятно е очаквала грандиозен проект, гледайки трейлъра за гигантското, японско, водно чудовище. Не би било и по друг начин, защото в краткото демо беше получила грандиозна доза екшън, включително и сблъсък с огромните ирис и зеница на Годзила. Всичко това обаче беше маска за това колко ужасен всъщност е филмът. Истинските ценители на киното знаят, че щом филмов трейлър е наситен с френската барета на Матю Бродерик, вместо с чудовището, за което ще става въпрос, очакванията не могат да бъдат големи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...