.

Защо Дженифър Анистън е наела специалист по любовните връзки?

Защо Дженифър Анистън е наела специалист по любовните връзки?
Снимка: Reuters

На Дженифър Анистън определено не ѝ е лесно в любовен аспект. След като ѝ бяха нужни няколко години, за да преодолее раздялата си с Брад Пит, тя отново се влюби. В момента актрисата е сгодена за Джъстин Теру, който обаче има фобия към брака и се страхува да мине под венчилото, пише сп. Грация.

 

Двамата са сгодени повече от две години, но така и не са вдигнали сватба. Това е накарало Дженифър Анистън да наема специалистка по любовни връзки. Тя има за задача да поработи върху страховете на Джъстин Теру относно официалното обвързване.

 

 

Актрисата обожава годеника си и държи връзката им  да продължава да се развива. Жената, която Анистън е наела, преди години е работила с доста приятели на актрисата и тя ѝ има пълно доверие.

 

Повечето терапевтични сеанси ще бъдат проведени online заради честите ангажименти на Джъстин Теру в Ню Йорк. Приятели на двойката споделят, че Дженифър очаква много от тези сеанси. Тя се надява, че те ще помогнат на годеника ѝ да приеме брака. Той е имал 14-годишна връзка без брак с дизайнерката Хайди Бивънс.

 

"Джен вярва, че тези сесии ще  изкоренят напълно неспособността на Джъстин да поеме конкретен  ангажимент и ще го накарат да осъзнае причините за задръжките  му. Програмирани два пъти седмично - по skype, когато Джъстин е  в Ню Йорк - и на базата на процес, състоящ се от няколко етапа,  те ще доведат Джъстин до състояние да превъзмогне фобията си. Джен е чула невероятно много и положителни отзиви за работата  на Сандра. И искрено се надява, че ще успее да повлияе на Джъстин", допълва близка до кинозвездата. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...