.

Краля на попа се е клонирал преди смъртта си

Краля на попа се е клонирал преди смъртта си
Снимка: theguardian.com

Певецът Майкъл Джексън, който напусна този свят на 25 юни 2009 година, е платил да бъде клониран. Неговото ДНК е било клонирано, за да бъдат създадени негови копия.

 

Това стана ясно, след като на книжния пазар се появи книгата „Битката за душата на Майкъл Джексън“ на Майкъл Лъкман. Той е получил информацията от дизайнера Андре Ван Пиер и сестра му Джанет.

 

 

"Ван Пиер научил първо за футуристичните експерименти за клониране и депозирането на сперма от сътрудник в център по дълголетие в Панама. Майкъл се запалил по клонирането след успеха с овцата Доли. Ентусиазмът му ескалирал след съобщенията на раелитите - секта, вярваща в НЛО в Канада, че за пръв път са клонирали човешко бебе" - разказа Майкъл Лъкман пред Банг Шоубиз.

 

Краля на попа е платил милиони долари на европейски учени, занимаващи се с авангардни генетични изследвания, за да създадат негови копия и е депозирал спермата си в три различни банки по света.

 

Майкъл Лъкман твърди, че семейството на певеца неотдавна е прехвърлило проби от спермата му от клиника в Лос Анджелис във Великобритания. Той предполага, че е възможно специалисти вече да работят по клонирането на Майкъл Джексън.

 

"Майкъл искаше това да се случи и посвети време и пари на усилията да постигне целта си. Възможно е много покойни звезди да възкръснат с помощта на науката - каза Майкъл Лъкман. - Канадският зъболекар Майкъл Зук купи един от зъбите на Джон Ленън и обяви намерението си да създаде двойник на покойния певец".

 

Значи Краля на попа може да не е вече сред живите, но скоро да се завърне?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...