.

Кристен Стюарт отново е на крилете на любовта ... този път е влюбена в жена

Кристен Стюарт отново е на крилете на любовта ... този път е влюбена в жена
Снимка: Reuters

Преди няколко месеца доста се обсъждаше връзката на Кристен Стюарт с колегата ѝ Робърт Патинсън и тяхната раздяла. Явно брюнетката все още не може да се възстанови от края на взаимоотношенията им и е решила да потърси любовта при ... жените.

 

Приятелката на актрисата се казва Алиша Каргайл и определено не е атрактивна на външен вид. Явно обаче Кристен има друго мнение по въпроса, харесва я и прекарва цялото си свободно време с нея.

 

 

Доскоро актрисата твърдеше, че двете са само приятелки, но малко по-късно бяха заснети прегърнати по време на романтична разходка на плажа, което не е особено характерно за жени, които са само приятелки.

 

Според близки до двойката двете живеят от доста време заедно, защото се обичат страшно много и не могат да прекарват дълго време разделени. Кристен е изключително щастлива, че новата ѝ половинка я разбира както никой друг досега. Актрисата е толкова влюбена, че има планове да прекрати кариерата си в Холивуд и да се отдаде напълно на Алиша.

 

Робърт Патинсън е изненадан от новия интимен партньор на бившата си приятелка.

 

Разбира се, това, че в момента Кристен изживява любовен романс с жена, не означава, че тя е обърнала напълно гръб на мъжете. Възможно е, когато връзката им се изчерпа, актрисата да потърси истинската любов в лицето на някой мъж.

 

Близките на Кристен обаче смятат, че тази връзка е здрава и ще продължи дълго време. В момента двете дами обмислят една от тях да забременее ин витро и да си имат детенце. И това, ако не са сериозни намерения.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...