.

Роби Уилямс ще пее заедно с баща си на фестивала SPIRIT of Burgas

Роби Уилямс ще пее заедно с баща си на фестивала SPIRIT of Burgas
Снимка: Reuters

Остават броени дни до идването на Роби Уилямс у нас по случай SPIRIT of Burgas. Световноизвестният изпълнител ще излезе на сцената заедно с баща си Пит Конуей, който също е певец. Най-вероятно двамата ще изпълнят поне една песен заедно на фестивала. По принцип двамата излизат заедно само в избрани концерти от турнето на Роби Уилемс, озаглавено „Let Me Entertain You“.

 

 

Днес започва мащабният строеж на основната сцена на SPIRIT of Burgas. Това е една от най-големите сцени в Европа. От вчера ТИР-ове разтоварват елементите от нея и днес сутринта започна сглобяването ѝ.

 

Огромната сцена, на която на 7 август Роби Уилямс ще излезе, а ден по-късно и британската група Kasabian, се строи по стандартите за турнето на британеца, който изглежда по един и същи начин във всички 25 спирки в Европа. Участието на Роби Уилямс в SPIRIT of Burgas е първият концерт на плажа в кариерата му с над 800 живи изпълнения.

 

Роби Уилямс е роден на 13 февруари 1974 година във Великобритания. Бил е член на момчешката група Take That до 1995 година, когато напуска и започва соло кариера. През 1996 година издава първия си самостоятелен сингъл „Freedom“, кавър на хита на Джордж Майкъл. Песента има успех, но така и не успява да го изстреля напред в музикалните класации. Роби Уилямс добива популярност, благодарение на хита „Angels“. Той достига първо място в класациите на много страни, но трудно пробива в Англия. През септември 1998 година певецът оглавява британските класации с песента „Millenium“. От този момент музикалната кариера на Роби Уилямс набира скорост и той става звезда във Великобритания.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...