.

Известни личности, за които (може би) не подозираш, че са гейове [+ снимки]

Известни личности, за които (може би) не подозираш, че са гейове [+ снимки]
Снимка: Reuters

Има известни личности, които не се притесняват да обявят публично хомосексуалната си ориентация. Други обаче предпочитат да не говорят по тази тема и често дори лъжат, че си падат по жени, за да поддържат визията си на мачовци. Виж няколко звезди, които нито потвърждават, че са гейове, нито отричат:

 

Рики Мартин


 

Певецът никога не е обявявал публично, че си пада по мъже, но визията му подсказва, че предпочита мъжките пред женските ласки.

 

Закари Куинто


 

Той е известен с ролята си на злодея Сайлър в поредицата „Герои“. След това се превъплъти в ролята на Спок в „Стар Трек“. В излъчването му определено има нещо гейско.

 

Виктор Гарбър


 

Обикновено той участва в сериозни филми и играе сериозни роли. През 2013 година реши публично да обяви, че е гей, като каза, че той е мислел, че всички са наясно със сексуалната му ориентация.

 

Кари Грант


 

Той не е познат на всички, защото вече не е сред живите. През далечната 1934 година се жени под натиск на агентите си, които са искали да спрат слуховете за неговата сексуална ориентация.

 

Джим Парсънс


 

Актьорът доби популярност след участието си в сериала „Теория за големия взрив“. Докато в сериала той си има приятелка, в истинския живот предпочита компанията на мъже.

 

Сър Иън Маккелън


 

Той е известен и обичат британски актьор, който изигра великолепно ролята на Гандалф във филмите по романа „Властелинът на пръстените“.

 

Мат Боумър


 

Жените наистина ги е яд, че този красавец си пада по мъже. Актьорът от сериала „Престъпления от класа“ има три деца с дългогодишния си партньор Сеймън Холс.

 

Уентуърт Милър


 

Не сме сигурни дали е гей или не, но е факт, че отказа официално да посети Русия заради репресивната политика на страната по отношение на гей обществото. Може пък да не е обратен, а просто да е съпричастен с хомосексуалистите.

 

Джордж Такеи


 

Той се превъплъщава в ролята на Хикару Сулу в поредицата „Стар Трек“. Такеи е писател и известен активист за човешките права и по-точно за правата на ЛГБТ общността.

 

Джонатан Бенет


 

Силно се надяваме, че симпатягата от „Гадни момчета“ не е гей, въпреки че от години има такива слухове.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...