.

Fyeld свирят на тазгодишното издание на "We Are Going To Мъглиж"

Fyeld свирят на тазгодишното издание на

Новият музикален сезон започва за Fyeld още този петък, когато групата ще се качи на сцената на "We Are Going to Мъглиж".

 

Изобилието на фестивали тази година е почти главозамайващо, но такива с качествата на предстоящия фестивал в Мъглиж са рядкост. На 4ти и 5ти септември третата годишнина на рок фестивала ще го превърне в традиция.

 

Fyeld е сред групите, които подкрепиха първото издание на фестивала и ето че само две години по-късно те са готови да се качат на сцената в Мъглиж със … специално подготвена за фестивала нова песен, която носи заглавието (Ain’t Nobody Got) Time For Death.

 

След фестивалното участие, феновете на dirty grooves metal бандата ще могат ги да чуят на 9-ти октомври в клуб "Stage 51" в Пловдив и на следващият ден (10-и октомври) в клуб "Рогача", Ямбол.

 

За музиката, живота и всичко останало Боян ‘Hellbobz’ Генов (вокали, китара), Веселин ‘Master Chi’ Чипилов (бас, бек вокали), Добромир ‘Dodo’ Вълков (барабани, перкусии), Timo Puukko (programming, китари) и Симеон ‘Monk’ Чакъров (китари) говорят пред колегите от MIKA. Можете да откриете пълният текст на интервю с момчетата тук:

 

Fyeld е група добре позната на българските метъл фенове, както от трите им участия на Spirit of Burgas, така и като подгряваща банда на Anthrax, Guano Apes, Crematory и (hed) p.e.

 

Повече за предстоящите концерти на Fyeld можете да научите на официалната страница на бандата във Facebook.

 

Подкрепете българската музика!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...