.

Хитовите филми до края на годината

Хитовите филми до края на годината
Снимка: freedigitalphotos.net

До края на годината има време и със сигурност киноманите очакват още много интересни филмови премиери. Ще те запознаем с най-чаканите.

 

„Игрите на глада: Сойка-присмехулка”. Окръг 12 е унищожен, но огненото момиче, Катнис Евърдийн, не е. Гейл е успял да избяга, семейството на Катнис е вън от опасност. Пийта е в ръцете на Капитола. Окръг 13 съществува, има бутновници и нови лидери. Революцията набира скорост. Как ще завърши въстанието зависи от подчинението на Катинс и готовността ѝ да поеме отговорност за живота на много хора и да промени бъдещето на Панем. За да го направи, тя трябва да преодолее гнева и недоверието си и да стане Сойка-присмехулка – символ  на Въстанието, каквато и да е цената за него. Това е един филм, който дава началото на множество подобни – „Дивергенти”, „Лабиринтът” и др. Финалът на трилогията, превърнала Дженифър Лорънс в една от най-скъпо платените актриси, завинаги ще остави следа в световното кино.

 

„Междузвездни войни: Силата се пробужда”. Този филм е един от най-чаканите и обичани в историята на киното.  Кои са новите герои, до колко старите ще бъдат включени в новия филм и как Джей Ейбрамс се е справил с режисурата на най-очаквания филм на годината, ще разбереш скоро.

 

 

„Мястото на Свети Джеймс”. Историята във филма е базирана на истински случай – инцидент  през 1960г. Разказва се за американски юрист, който е подготвен от ЦРУ, за да се срещне с руските си колеги и да преговарят за освобождаването на пленения от руснаците американски пилот Франсис Гари Поуърс. Засяга се темата и за самолета "Ю ту". Филмът за Студената война е режисиран от Стивън Спилбърг, а в главните роли са: Том Ханкс, Ейми Адаме, Алън Алда.

 

„Марсианецът”. Филмът разказва историята на астронавта Марк Уотни, който е изоставен на Марс от колегите си, тъй като те го мислят за мъртъв. С последни сили Марк трябва да намери начин да оцелее сам и да потърси връзка със Земята, за да се върне у дома. Очаква се "Марсианецът" да предизвика доста голям зрителски интерес.

 

„Спектър – Агент 007”. Даниел Крейг ще бъде за четвърти път Джеймс Бонд, а ролята на неговото момиче Мадлен ще изиграе френската актриса Леа Сейду. Изненада е участието на Моника Белучи, която ще бъде опасна изкусителка. Главният злодей, чието име е Оберхаузер, е Кристоф Уолц, а дясната му ръка – Дейв Бaтиста. Този филм е несъмнено най-чакания за 2015.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...