.

Fyeld с четири нови тур дати през октомври от турнето “Invisible Fyelds”

Fyeld с четири нови тур дати през октомври от турнето “Invisible Fyelds”

Рок и метъл феновете ще могат да видят и чуят на живо dirty groove машините FYELD през октомври в четири български града. В първите три те ще свирят заедно с техните приятели от ню-метъл бандата Invisible Dreams, а целия тур е под надслов “Invisible Fyelds”.

 

На 9-ти октомври двете групи ще свирят в Център за сценични изкуства „Stage 51“ в Пловдив, като третата банда за вечерта са трашърите от Inflict, a на следващият ден (10-и октомври) ще се развихрят в рок клуб „Рогача“, град Ямбол.

 

На 16-ти октомври Fyeld и Invisible Dreams се завръщат в емблематичният софийски клуб Рок бар “Fans”. Перник ще посрещне Fyeld в бар “Zinc”, където ще разделят сцената с Humanity May Sink.

 

Специално за концертите бандата ще е в пълен състав, тъй като от Финландия пристига техния диджей Тимо Пуукко, който ще режисира и клип към новото им парче “The Underdogs Anthem”. Последното видео, заснето под негово ръководство беше “Adrenawheel”, което стана химн на клуба по планинско колоездене Mountain Hill от Троян.

 

FYELD е група добре позната на българските метъл фенове, както от трите им участия на Spirit of Burgas, така и като подгряваща банда на Anthrax, Guano Apes, Crematory и (hed) p.e.

 

Повече за предстоящите концерти на FYELD можете да научите на официалната страница на бандата във Facebook.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...