.

Няколко интересни книги

Няколко интересни книги
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки ден излизат нови книги. Вярно, не всички са много дълбоко и смислено написани, но поне служат за разтоварване. Ето някои от тях.

 

„Възпитание на чувства”. Гюстав Флобер. На какво ни учи срещата с любовта и страстта, с привързаността и разочарованието, приятелството и предателството, лоялността и непочтеността? На какво дължим развитието в живота си – на нашите собствени решения, на съдбата или на чистия късмет? Този роман е за объркващата сила на човешката емоционалност. История за голямата любов и неизбежната революция.

 

„Червената къща”. Марк Хадън. Ваканция. Червена къща на границата между Англия и Уелс. Две семейства на брат и сестра – четирима възрастни и четири деца. И интригата се заплита. Постепенно Червената къща се изпълва с изгубени мечти и нови надежди, тайни и желания.

 

„Бертран и Лола”. Анжелик Барбера. Роман за разтърсващата, голяма, страстна, несломима любов, която може да връхлети всеки от нас. Ще съпреживеем хиляди емоции в една от най-красивите любовни истории.

 

 

„Една арабска принцеса: споделени тайни”. Джийн Сасън. Вече над 20 години авторката изравя тайните на живота в Близкия изток. Разказани от името на принцеса Султана ал Сауд, книгите разбулват действителността в Саудитска Арабия и разкриват потресаващите ограничения, с които жените продължават да се сблъскват. От новата книга ще научиш повече за луксозния живот на саудитското кралско семейство и за съдбата на обикновените жени в Близкия изток.

 

„Тъмна луна”. Карин Робърдс. Бе готова да се откаже от любовта си към него, за да запази живота му. Кейтлин е осиротяла красавица без бъдеще, докато безпардонен благородник, беглец от закона, не я спасява от улицата. Сега двамата яздят рамо до рамо в сенките на нощта – отчаяно бягство от корумпирани служители на закона – окрилени от адреналина на надпреварата и от любов толкова дива и свободна, колкото вятърът в полето. Кейтлин се е заклела, че никога няма да се отрече от Конър – нейния смел спасител и чувствен любовник. Но за да го спаси, тя е принудена да го предаде. И все пак гордата лейди не може да предаде страстта, която свързва сърцата им и принуждава Конър отново да рискува живота си, за да спаси единствената жена, която обича.

 

„Този мъж”. Джоди Елън Малпас. Младата интериорна дизайнерка Ава О‘Ший отива на среща за интервю в Имението с неговия собственик – Джеси Уорд. Тя очаква да срещне костюмиран, успял мъж с наднормено тегло и нищо в това, което вижда при пристигането си, не я навежда на други мисли. Действителността обаче е много по-различна от представите ѝ. Този мъж е невероятно красив, чаровен и самоуверен. Също така е и самовлюбен плейбой, който няма никакви задръжки. Ава отчаяно опитва да се убеди, че не е привлечена от него, но не може да контролира въздействието, който той има над нея. Всеки неин инстинкт ѝ казва да бяга, но Джеси няма желание да я пусне. Той я иска и е решен да я има. Тя знае, че сърцето ѝ ще бъде разбито, но как би могла да избяга, когато той не ѝ позволява?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...